Ensam

Klockan är ett och jag vill inte sova. Det finns inte en käft inne på msn som jag kan prata med heller. En typiskt dålig natt helt enkelt! Skulle fan kunna bjuda hit vem som helst för att slippa vara ensam nu. Det är ju inget att hymla med att jag har ett par stycken randoms på lager ^^ Synd att dessa verkligen är retards också.. Förstår inte vad jag gör för fel. Eller finns det helt enkelt inga vettiga människor kvar i den här stan? Jag börjar nästan ge upp hoppet alltså.

Fail

Det mesta känns lite vemodigt just nu. Mina planer om USA-resan gör att det blir "thx bye" men Göteborg. Känns sådär. Framför allt när man får en sån här kommentar av sin klasskompis:

Rebecka om Is it really THX BYE now?:
What!!?? Hur ska vi klara oss i skolan utan dig??:(
När åker du?

Jag ångrar inte mitt år i Göteborg! (Om man bortser från att det kanske gjorde så att jag förlorade mitt livs kärlek) Göteborg gav mig sjukt mycket erfarenhet på många olika sätt och jag lärde mig inte bara skol-relaterade saker utan även andra saker som jag värdesätter.

För ett år sedan nu hade jag och Martin precis flyttat in i våran alldeles egna lägenhet i en stad där vi inte kände en käft. Fan, vad allt kändes bra då! Men "the time of my life" blev inte riktigt som jag hade förväntat mig (också där på många olika sätt).

Göteborg kan vara Sveriges finaste stad och om jag själv får bestämma så återvänder jag dit i framtiden och försöker slutföra min utbildning så jag får bli statsvetare som är min högsta önskan vad gäller arbete. Men just nu kanske jag behöver det här året att åka iväg, samla lite livsglädje och självförtroende samt faktiskt genomföra en dröm som jag har haft så länge jag kan minnas.

Jag hoppas för allt i världen att jag tar rätt beslut i det här. Jag vill inte lämna Göteborg egentligen, men vad gör man när inte alls känns rätt och man inser att man nog trots allt kommer må sämre? Jag vill nog mest av allt  ändå lämna det här, kanske inte själva Linköping eller så, utan själva grejen. Äh, ingen förstår förutom jag själv antar jag.

Jag saknar dock Göteborg som fan! Jag saknar min lägenhet som jag trivdes grymt bra med, jag saknar Anna, Minna och Rebecka, jag saknar Avenyn (Bryggan mest höhö), jag saknar min pizzeria, mitt kina-ställe och min favoritsushi, jag saknar att ta cykeln och handla sin egen mat på Willys, jag saknar att vara så nära Martin (geografiskt, psykiskt...), jag saknar att se fram emot att få besök av mina bästisar som jag inte träffat på flera veckor, jag saknar att känna lycko-känsla av att komma hem till Linkan, jag saknar att känna sig som någon när man sitter på universitetet och känner att man faktiskt försöker göra nåt vettigt med sig själv. Jag saknar till och med att ta cykeln till vagnen och åka vagn. Aa, det enda jag inte saknar är väl typ att städa, diska och köpa fett dyra böcker som ändå suger. Jag överdriver inte när jag säger att jag har slängt 8000 i sjön på just böcker!


Vår första vecka i Göteborg :)


Min första universitets-bok (helt klart den bästa!)


Mina första kompisar


Mitt första alldeles egna husdjur :D Utökade familjen och köpte en liten Cappe-licious hihi

Tjuvtittat.se



HAHAHA! Lägga ungjäveln i en låda?! Fyfan, så bra, ja jävlar :D

Is it really THX BYE now?

 
"Cecilia!
Tack för din ansökan till STS Au Pair! Nu börjar förberedelserna på ditt spännande år som STS Au Pair i USA."

OOOOOH MY GOOOOOOOOOOOOOOD (!!!!!)

 

Get a life?

Vem sätter sig ärligt talat ner framför datorn och lägger ner x antal timmar på att göra dessa extremt seriösa "idol-bilderna" till sina favoritsbloggare? Har verkligen inte dagens ungdom något bättre för sig? Man blir ju mörkrädd :O

 

HA HA!

"Kissie är allt man kan önska sig" Ja, för vem vill vara största bitchen, som enbart skryter om utséende och pengar, som enbart är dryg och som hälften av alla läsare egentligen hatar? Kan verkligen inte förstå alla som säger att man vill vara som henne. Jag är fan hellre en jävla randomCilla som iaf kan bete sig :D

LÅT MIG VARA!

Jag blir så förbannad!

Vill jag ha ett phett stökigt rum, kläder, disk, vissna blommor och damm överallt, så är det väl för fan upp till mig?! Man har väl sitt egna rum just för att man ska få ha det som man själv vill, där man kan trivas i sin ensamhet. Men tydligen har jag missuppfattat det där lite. Sitt rum har man tydligen för att ens mamma ska ha sig något att bry sig extremt mycket om... Det är ju jävligt skumt det där, för tydligen är det bara något som mamman ska bry sig om också. Jag har åtminstone ALDRIG i mitt liv hört pappa säga ett ljud om mitt rum så det kanske inte hör till hans arbetsuppgifter här. Jag älskar hur som helst pappa för att han åtminstone kan hålla käften och ge fan i mitt rum :D Mamma får ett liiiitet, liiiiitet (FETT JÄVLA CEPESTORT) minus för det. HÄJ!

Bakisdag

För min del är fan inte det värsta all bärk man drar i sig på en lördagkväll, utan snarare det bakissöndagen innehåller. Eller ja, söndagen innehåller ju i princip ingenting, det som är problemet. Det enda som sker är att man äter och dricker fett mycket (oftast enbart onyttigheter också) samtidigt som man ligger i sängen och sover, knappar lite på datorn, sover, ser en film, sover, knappar på datorn. Ja, så där har min dag sett ut idag. Var visserligen och tittade på fotboll kvart över elva imorse men utöver det så kan detta helt klart vara den minst produktiva bakissöndagen jag upplevt i hela mitt liv.


Desperat efter grabbar tydligen...

http://hejdetarsara.tumblr.com
för typiskt bra citat :D

Sötisen

Idag kommenterade jag Robin Bengtsson, aka Idolrobins, status på facebook (ja, jag har visst blivit vän med honom, han är ju så snygg). Hur som helst, inte kanske världens smartaste drag med tanke på att jag inte direkt är ensam om den saken. Nu får jag ju en jävla massa mail istället. "Josefin har också kommenteras Robin Bengtssons status) JAHA, LIKE I CARE?!

Just nu tittar jag på en intervju med honom dessutom, och han fick precis frågan "vilket är ditt drömställe att ha sex på?" och vet ni vad han svarar? - "en stor blomstrande äng kanske" :) Alltså, dör man inte eller?! Vilken kille :) :) :) :) Jaha, då har man tydligen gått och blivit kär i Robin Bengtsson idag med. Det fattades ju bara det.


Jag glömde en liten detalj...


OMGOMGOMG

Snälla, säg att det här är ett skämt :O Hon kan inte mena allvar. Snacka om ångest om några år när hon ser tillbaka till skiten i alla fall. Värsta jag sett! (Varning Sanna Bendz, du kommer inte ens palla att se klart det, såååå illa är det!)


Friidrott

Här ligger man i sin säng och gör inte många knop. En typisk söndagkväll, med andra ord. Småkollar lite på friidrotten, men känner inte att det ger mig speciellt mycket. Eller inte ett skit, faktiskt.

Hur som helst går den där snubben Bolt och vinner 100 meter. Tydligen världsrekord också. Kul för den här snubben Bolt, nu behöver han väl inte jobba (springa) mer i sitt liv. Men det är han ju värd, han kan ju faktiskt springa snabbast i världen. Jag kan sova/ligga i sängen längst av alla i hela världen, borde inte jag få ett fett pris för det då?

Jaja, det intressanta i det här är ju att så fort han hade sprungit det här loppet så uppdaterar alla sin "status"  på facebook och heter något i stil med "Oh wow, Bolt, Bolt, Bolt". What's up with that?! Vem fan bryr sig om en randomsnubbe från Jamaica eller nåt som visst råkar springa fort? Det är ju knappast så att Bolt går in på dessa personers facebooks och läser och blir jätteglad över alla lovord.

Men kanske är det bara för att jag som sagt inte gillar friidrott som jag tycker att det är lite overkill. Nu ska jag nog äta lite kvällsmat, klockan är ju bara halv elva snart heheh

CASH

Seriöst, jag har en jävla fråga som jag ställer mig själv minst 50 gånger om dagen. Det som är extra jävligt med det här är att hur mycket tid jag ägnar åt att fundera över frågan och dess svar så lyckas jag aldrig få fram något bra. Så nu kan ju nån schysst snubbe svara på varför jag inte råkar äga 100 miljarder kronor?! Jag stör ihjäl mig på att hela dagarna fundera över det :( Liksom, vad hände egentligen? Vart gick det snett i mitt liv, så att jag visst gick miste om alla dom pengarna... Kan verkligen inte förstå :/


Fotboll

Igår burnade jag och Sanna "Ben" Bendz  upp till Stockholm för diverse aktiviteter. Eller fotboll var ju själva aktiviteten, men i och med att vi skulle ta oss från ena sidan Stockholm (Solna <3) till andra sidan för att hämta våra biljetter med hjälp av tunnelbana så blev det ju lite mer än bara fotboll - det blev ju liksom stressigt, svettigt och panikslaget också. Vilken grej, säger jag, inte varje dag man får vara med om allt det :D

Jag och Sanna hade en lite diskussion under matchen. Jag sa någon i stil med "fan, vilka fina grabbar det finns i det här laget. Det är ju typiskt att just dom här skulle bli "fotbollsproffs" och kändisar, då har man ju verkligen ingen chans". Då säger Sanna "men dom hade nog inte varit lika snygga om det inte vore för att dom är just "fotbollsproffs" och kända". Jag undrar hur mycket det stämmer egentligen... Hur många av alla tusen grabbar som jag är besatt av skulle jag egentligen bry mig om ifall de endast var randoms? Skulle jag till exempel ens titta på Blomdahl och Ola på stan om de var nonamers? Jooo, det måste jag ju ändå säga att jag skulle hihihihi :$ Men måste nog erkänna att i de flesta fallen blir man lite extra sugen just för att de är kända. Fast fotbollsspelare är det fan nåt extra med ändå. Kan inte låta bli att vara kär i halva landslaget visst :D

   

Vi satt förjävla nära plan iaf, nice view ;)

Natten <3

Jag älskar verkligen min underbara självdiciplin :D Tänkte verkligen sova dirr när jag kom hem från Mill för två timmar sedan, men tydligen råkar man läsa bloggar i 2 timmar (hur är det i övrigt ens möjligt?!) Nu måste jag dessutom uppdatera mig lite på facebook + se minst ett avsnitt av Sex and the city innan jag kan sova. Detta kommer alltså ta mig ytterligare en timma. Förjävla bra planerat! Men vad gör man när sitt fantastiska internetberoende tar över? Man dricker tydligen fyra glas juice och snusar en halv dosa, snackar om allt och inget med Sagga och inser att man vore ganska ensam om nätterna om det inte vore för datorn. Den måste nog vara det bästa jag har :) :) :)

In your face


Veckans diss  i min blogg (eller kom vi fram till årets diss, Adam?) tilldelas härmed Filip "Fille" Ahlström efter hans extremt dryga beteende igår vid bakishänget. Detta är något som jag sent i livet ska glömma! Lite av veckans (årets?) diss tilldelas även Adam, eftersom om det inte vore för honom så hade inte Fille behövt genomföra sin onda handling. Juuuuuustdet!

Trots detta får faktiskt samma två grabbar veckans hiss i min blogg, för i övrigt är dom ju ganska fäääjna :D

Thx bye!

Soulmate...

"A belief that someone, somewhere, is holding the key to your heart... and your dreamhouse. All you have to do is find them. So, where is this person? And if you love someone, and it did'nt work out, does that mean it was'nt your soulmate?" /Carrie Bradshaw

Massa kändisar :D

Igår drog vi till Motala för att supa tet lite osv. Måndagsklubben hade man ju hört talas om och det skulle man ju tydligen testa på. Det var en trevlig tillställning, och det är ju inte varje dag man vaknar upp liggandes däckad på golvet i en stuga på vischan i Motala ^^ Bästa igår var helt klart att vi träffade en känis! Jag, som kan vara mest kändiskåt i hela kommun, blev ju alldeles till mig när vi fick syn på Christian som var med i Big brother. Jag och Bralle som i princip levde för Big brother blev lagom glada :D Jag fick dock inte gå fram, "du kommer bara säga att du älskar honom och massa skit" sa dom och slet mig därifrån :O Detta trotsade jag dock efter en shot (för 78 äckliga kronor) och då tog jag tag i skiten och började snacka lite minnen från Big brother osv. SUCCÉ! Vi blev fan bästisar och fan vad han körde "like a virgin" med oss sen. Ses på Platens på onsdag, sa vi, och han verkade förjävla sugen så hoppas på ett kärt återseende imorgon :D



Idag har jag dessutom fått se massa fler kändisar, då LHC hade sin första isträning. Runt 3000 pers drog till Stångebro och kollade in grabbarna! Hade gåshud över heeeela kroppen alltså. JAG VILL HA SERIEPREMIÄR NUUU! Dog lite när dom ropade upp Tony Mårtenssons namn och han glider in på isen. Han är fan inte i klass med många andra grabbar! Äckligt glad att han är tillbaka i Cluben! Nu vill jag ha vinter och massa, massa hockiiiiiiiii :D


Plocka svamp is the real shit :D

För att inte göra som vanligt en bakis-söndag (vanligt = ligga i sängen exakt heeeela dagen) så bestämde vi oss för att ta tag i oss själva och dra iväg och plocka svamp. Halv tolv kom Sanna och Bralle och hämtade mig och sedan bar det iväg. Vi var fan överallt och ingenstans (mest ingenstans) och nog fick vi allt lite svamp.

 

Jag ska ju inte sitta här och ljuga och säga att "vi hittade svamp" för det enda jag lyckades bidra med var två stycken. Dessa två var dessutom bland de minsta av alla. Hade tydligen inget öga för det där med svamp, men förjävla trevligt var det i alla fall :D Ny söndags-tradition kanske?!


Petra Larsson

En lite sen bilduppdatering nu då, men detta är hur som helst hon som (med marginal) tog hem förra veckans "dagens outfitta".

Petra Larsson på vårat bakis-söndags-häng. Snygg_tjej89, visst? :D


Finally

Äntligen helg och kanske lite tid att ta igen lite sömn. Trots att jag "bara" jobbar tre dagar i veckan så tar det fan knäcken på mig. Finns det verkligen inget jobb där man får betalt för att sova eller nåt? Det skulle passa mig alldeles ypperligt!

Bästa idag på jobbet var ändå att vi hade vinlotteri. 12 stycken deltog, alltså låg det 12 flaskor i potten. Såklart kommer ju Mårten och drar nummer 100 (alltså högsta numret), men eftersom jag drog lägst nummer av alla så lyckades jag ändå vinna 4 av flaskorna :D Så nu har jag ju lite vin i alla fall. Dock är jag långt ifrån sugen på det så imorgon blir det en tripp till systemet för lite inhandling av bärk till kvällen. Vad sa vi om mobil-lås, Pet och Ben? Eller nån fet munkavel på mig så jag kan ge fan i att snacka så mycket... He he he he