Aldrig mer ska jag bli full

Gled in i hemmet halv elva imorse, då har man hunnit med en förfest, en hockeymatch, en pubrunda, en visit på krogen samt två efterfester (varav den sista i Ledberg) Gud, sicken ångest jag har idag! Jag vill verkligen bara skjuta mig själv egentligen. Kan faktiskt vara det värsta jag någonsin har varit med om i bakis-ångest-väg.

Det spårade fan igår/inatt/imorse. Gillar att jag precis fick sms från Sanna.. "En fråga bara, knarkade du igår?" Haha, ärligt. Fattar inte vad som hände. Så jävla random att det finns inte.

Nu ska jag kolla hockii och dö ännu lite mer av denna förjävliga dag.

Lördagnatt

Jag ligger alltså nykter och ensam i min säng en lördagnatt. Jag ångrar lite att jag är nykter faktiskt. Jag känner på mig att jag hade fått hångla om jag hade gått ut ikväll. Typiskt.

Tips

Det är inte bara http://www.fmylife.com/ som är en jävla höjdare jag kan tipsa om, utan även http://felsms.com! Snacka om rätt bra stämningshöjare såhär i juletider. Frågan återstår ju dock varför jag inte kom på den ypperliga idén att starta felsms.com (?) Då hade jag i princip varit miljonär lagom till årsskiftet. Med viss överdrift kanske, men ändå. Jag som mest av allt i hela världen vill komma på nån bra grej, men nån annan lyckas då alltid före. Typiskt oschysst, känner jag då. 

Och nu kan jag faktiskt säga att det är julafton imorgon! Helvete, så fint :D

 
Jag plockade fram lite av julklapparna och la under granen idag. Hade i och för sig redan varit och petat på alla. (Undrar när jag ska växa upp lite..)

Jag får ursäkta granen. Morsan bad farsan köpa en efter jobbet, och farsan glider in med den här. Morsan tyckte den var alldeles för liten och över lag jävligt vidrig. Till mig sa hon dock "fast allt det sa jag inte, han skulle blivit så ledsen" Thompa försökte ju faktiskt, han lyckas inte alltid men han har ett gott hjärta minsann :D

Fejnt

Årets jävla pepparkakshus-bak gick av stapeln igår. Det inleddes väl lite sådär... (Se bilden nedan!)



Bränna fast sleven är bara smådetaljer, skit i det. Vidare gjorde vi glasyren alldeles för klen, men det kom mamma Cronholm och fixa till. Resultatet ser ni ju. Extrema skills, om man jämför med tidigare. Nästa gång vi gör huset kommer det nästan vara skrämmande snyggt, tror jag. En liten miss är att det egentligen skulle så "GOD JÄVLA JUL" på men Martin skrev God alldeles för stort så det fick inte plats. Well well, får väl bli till nästa jävla pepparkaksbak.

Hur som helst, god jävla jul på er!


BUSIGT

Sagga och jag pratar om vad jag ska hitta för något random i garderoben att ha på mig ikväll, varpå Sagga föreslår den tishan som jag visade bild på här i bloggen som jag skulle tipsa morsan om. Sagga verkar ta för givet att den finns någonstans i mitt hem...

SARA säger:
men öppna random tishan från somewear då?  
Cilli säger:
men den har ju mamma gömt i en stadiumpåse bakom deras sovrumsdörr  
hon kommer märka till julafton
SARA säger:
HAHAHA :D
KNEW IT :D
Cilli säger:
haha men hennes feeeeel.. påsen bara hängde där, jag blev så nyfiken :( :(


Nu återstår bara att jobba på hur jag ska verka så glad som möjligt på torsdag när jag öppnar det paketet. To be continued, som dom säger i Amerikat.



Done

Hälsokontrollen som jag gjorde inför USA-resan idag gick smärtfritt. Smärtfritt som fan faktiskt! Nästan olagligt soft läkare. "Psykiska problem? Nae, men det har du ju inte.. jag kryssar nej. Problem med lungor? Nae, det har du nog inte.. jag kryssar nej" Och så lät det på ungefär alla frågor på 2 A4 papper som jag hade med mig. Jag själv hann inte ens svara på om jag led av det eller ej, han drog sina egna slutsatser barre :D Han förmådde sig inte ens att hämta en våg eller nåt att mäta min längd med, utan sa istället "ja, vi drar till med nåt.. låt oss säga.." blabla. Hur slapp som helst. Kändes aningen oseriöst faktiskt. Men nu har jag iaf mitt läkarintyg och jag är som good for to go. Nu kvarstår bara att min dagmamma ska fylla i min sista referens, vilket hon gör på tisdag när jag ska dit.

För första gången i mitt liv håller jag mig till min planering, som i det här fallet var att ha ordnat allt innan årets slut. Får ju till och med en vecka till godo nu. Inte alls likt mig.

P.s Grät en skvätt efter läkarbesöket när jag gick på Linköpings gator och tänkte på hur jäääävligt det kommer vara och hur mycket jag kommer tjuta när jag sitter i bilen påväg till Arlanda.. För att inte tala om 10 timmar på flyg för att nå destinationen. Men det kommer vara värt det - hoppas jag iaf. D.s

Olalalalala

Gosh, inatt hade jag väääärldens mest fantastiska dröm! Den involverade såklart världens mest fantastiska kille - OLA! Jag har gått runt med ett pirr i magen hela dagen, samtidigt som jag inte kan låta bli att deppa ihop över att det faktiskt bara var en dröm... Som dessutom aldrig kommer gå i uppfyllelse. Fan, vilket skit det här är egentligen :( Jag skulle inte värdera några pengar i världen högre än att få Ola. Och det är verkligen dagens sanning!

OOOOOOOOOOOOH, TÄNK ATT JAG OCH OLA PUSSADES, KRAMADES, KONVERSERADE OCH HÖLL I HANDEN! JAG FICK DESSUTOM ETT SMS DÄR DET STOD "JAG ÄLSKAR DIG! /DIN OLA" Fatta hur stört stort det hade varit om det faktiskt hände på riktigt?!

Jag finner egentligen inte ens några ord för att beskriva den lyckan/smärtan detta ger mig... Men helvete så underbar han är, den där Ola Svensson <3
 


Vem kan inte tycka att han är finast i världen? :O


My God

Återhämtar mig sakta men säkert från gårdagen som utan någon som helst tvekan var den västa det här året! Pallade en timma på jobbet - sen kastade jag in handduken och gick jag hem. Inte direkt likt mig, jag som alltid brukar hålla skenet uppe och inte vika ner mig i första taget... Hur som helst låg jag sen i mitt kolsvarta rum i 12 timmar och glodde in i väggen. Nog om det. Ska nog försöka förtränga't så gott det går.

Ligger i min säng, lyssnar på The Used (skapligt grymt band), äter dagens "ta-vad-fan-som-helst-vi-har-hemma-i-kylskåpet-macka" och lägger lite effort i att complete my AuPairCare Application‏. Ska jobba lite mer på mitt personliga brev, fylla i mina 2 child-care-skills samt langa upp 10 bilder på mig själv, så många som möjligt tillsammans med barn. Sen är hela skiten klar och jag ska bara göra min hälsokontroll (som jag precis har mailat läkarna om). Efter den kontrollen är det bara för amerikanarna att höra av sig så kommer jag förhoppningsvis typ... dirr?!



Avokado, kokt ägg och kaviar. Faktiskt en riktig höjdare!

Så lite ork, så mycket dröm

Inatt sov jag 4 timmar innan det var dags att gå upp. Lagom jävla cepe-trött idag, med andra ord. Ville helst bara dö när jag klockan 09.00 vandrade till dagmamman, men väl där så glömmer man liksom bort det. Jag älskar verkligen vissa av ungarna, medan man gillar vissa aningen mindre... Typ nackskott och tjarrå :O Idag var iaf två av mina favisar världens sötaste och mysigaste. Tror dom kände på sig att jag behövde lite kärlek :D

Tjejen till höger om mig är verkligen sötast i världen! Borde kidnappa'na faktiskt.

 

Dagens i-landproblem: Har ångest över alla avsnitt som jag ligger back i mina serier. Gah, kommer ju aldrig kunna sova tidigt ikväll/natt med tanke på allt jag vill/måste se ikapp :O


And it's kind of killin' me

* säger:
minns du inte våra regler?
nr 1, det ordnar sig alltid!

Även om det inte alls känns så nu, så får man väl någonstans försöka intala sig själv att det stämmer. Fy helvete, vilken natt det här blev! Kan det inte bara bli typ julafton eller nåt? This sucks big time!


Fredag

Fredagen spenderades, som i vanlig ordning, med tacos och Idol med "gänget". Detta faktum har varit standard för oss i över två månder nu, så det kändes allt lite vemodigt idag när vi satt och åt och njöt av Eriks underbara närvaro genom rutan :D Jag är ändå hyfsat nöjd, helt rätt person vann och vi har kommit upp med ny idé på fredagsstandard som drar igång redan på fredag räknar jag med.

Nu ska jag titta på "När lammen tystnar" i min ensamhet (kommer nog dö lite). Imorgon ska jag bland annat springa spåret och sedan är det dags för Ankan och Marcus 20-årsparty! Kan bli rätt fejnt azz. Efter det, vi kan säga på söndag nångång, så ska jag på allvar börja ta tag i mitt liv. Det har fan gått för långt!

Tack för mig, trevlig jävla helg!


Typiskt karlar...


A****** säger:
Fast jag har försökt ett tag med dig nu.. jag prata ju med dig i lördags tex med det kommer du inte ihåg. Allt är lugnt gumman, men det är inte meningen då att vi ska försöka med varandra.

Efter en timmas diskussion...

A****** säger:
Jag blev sugen nu. Ska vi ta en favorit i repris snart?

HERREGUD!

Inleder konversationen med att kort och gott "avsluta" det hela, avslutar konversationen med att förtydliga att han är sugen... Har jag sagt att jag har gett upp hoppet? Inte så jävla konstigt ^^


Fail?



 Du är det finaste jag vet, inget snack om'ett!





Grattis kärringj

Idag fyller morsan tydligen stabila 48 år. Detta skulle delvis firas med att jag och farsan skulle göra varm smörgåstårta till kvällsmat. Vi inleder det hela med att farsan skär sig på den alldeles "nyvässade" (vad fan heter det? filade?) kniven. Ord som "fan, helvete jag skar mig!" ekade i köket. Nästa sak som ska göras är att jag ska ta fram bakplåtspapper, börjar riva i alla tänkbara lådor, varpå farsan säger "dom brukar väl vara här i?" och letar febrilt efter det förbannade bakplåtspapper. Men icke! 5 min senare lyckas jag ändå hitta skiten och pappa säger "aa just det, där ja" trots att han inte hade en jävla aning! Ni vet som när man tittade i facit i matteboken och ba "aaaa just det" (HA HA!) Standard när man låtsas att man vet, liksom. Sedan använder jag mig  av fel redskap (man ska visst inte ha vanliga bestick i typ teflonpannor) och farsan sätter mig på plats. (Kung i köket blev han tydligen plötsligt!)

Trots detta överlåter farsan resterande arbete till mig, han går ut i trädgården några minuter, och när han kliver in igen och skriker han bara "Cilla, sätt på fläkten!!!" Jaha, då har man visst lyckats med att få hela kåken att lukta bränt med. Lyckad matlagning...

MEN FAN SÅ GOTT DET BLEV :D :D :D WHAT A NIGHT!


Thompa, aningen konfunderad :D


Puss

Har spenderat kvällen med en bio. Jag satt tydligen och gäspade igenom halva filmen, som för övrigt var "New moon". Ingen film jag själv hade valt att se men antar att det är en måste-film, som vi rutinerade bio-tittare säger. Kan för allt i världen inte förstå denna hysteri kring dessa filmer. Vad är det man ska tycka så himla mycket om egentligen?

Det enda riktigt värda är ju "Jakob". Han jobbar upp filmerna extremt mycket! Bralle blev förvånad över att jag tycker att han är sååå snygg, tydligen ingen direkt "Cilla-standard-kille". Men det kanske är på tiden att bryta den standarden och gå in för nåt nytt, resultaten just nu är ju inte allt för imponerande hehehhe :D

Wahevaaaah, jävligt snygg är han iaf, mest det jag ville ha sagt. Nu blir det lite bio-godis och Paradise hotel på det. Puss fan!


Vidrig_snubbe

Här om dagen fick jag ett sms från ett nummer, typ "Hej, hur är det? Vi träffades i lördags, jag fick ditt nummer. Har du msn vi kan snacka på?" Jag fattade ingenting, men svarade lite kort och gav min msn. Ikväll skrev denna mystiske person till mig.

niclas säger:
hej sweet
niclas säger:
hur e det?
niclas säger:
e du där?


Redan har började jag ju undra vad det var för jävla retard jag tydligen har snackat med på krogen... Fullkomligt avskyr när folk skriver "e" istället för "är"!

niclas säger:
kan du skicka en bild på dig?
(jag skickar en randombild)
niclas säger:
sett den på facebook tror jag, du e himla fin, grymt sexig
Cillii säger:
hur har du hittat mig på facebook? :S

Nu börjar jag bli riktigt nervös, snubben har ju för fan inte en aning om vad jag heter, framför allt inte i efternamn, hur har han lyckats hitta mig på facebook?

Cillii säger:
hur gammal är du?
niclas säger:
30, du?
niclas säger:
lust att ses nån dag?


HA HA! Seriöst, jag kan inte själv mena att jag har gett mitt korrekta nummer till en vidrig randomsnubbe på 30 bast ifrån Motala. Jag måste fan börja bete mig på fyllan :/ Hur som helst, efter det fick han blocken och nu känner jag mig lite smått nervös över att han är en sån där vidrig stalker-människa som kommer stå utanför mitt hus imorgon och titta in och ringa och andas i telefonen och grejer :O :O


R.I.P Göteborg

En extrem saknad av Göteborg infann sig idag. Tanken slog mig att det kanske beror på vinter-vädret som har anlänt till Linkan nu, eftersom jag faktiskt spenderade i princip hela vintern i GBG förra året.

Jag kan för allt i världen inte förstå varför jag har tårar i ögonen när jag skiver det här, då det jag faktiskt kände under hälften av tiden där var ensamhet, uppgivenhet, övergivenhet och tankar som "ska livet verkligen vara så här?" var ju oundvikliga i vissa situationer. Nu låter det antagligen som att jag hade ett pissigt år i Göteborg, vilket självklart inte stämmer, då hade jag inte legat här i min säng i Vikingstad och tänk tillbaka på tiden och önskat att det faktiskt var där jag var nu - och inte här.

Saknar staden, min alldeles egna lägenhet, min omgivning (allt från människor, den lilla vägen till spårvagnen, Willys - you name it! Glömde ekonomiföreläsningarna och tentorna med flit...) Jag tror inte jag har känt såhär sedan jag flyttade därifrån för lite mer än ett halvår sedan. Det måste helt enkelt vara vädret som framkallande det här.

När jag var hos Martin på besök i höstas kändes det så hemma att komma dit och så sorgligt att åka därifrån sen. Stod bara och tittade ut över allt och det är fan någon speciell känsla som infinner sig, det är liksom bara fortfarande hemma. Men Göteborg är fan Sveriges finaste stad på både sommaren och vintern, inget snack om saken. Svårt att inte sakna't kanske...

Det känns just nu vemodigt att åka dit igen, då jag vet att jag kommer känna precis samma sak igen då. Det är kanske i och för sig inte så konstigt att mycket känslor rivs upp, det hände ändå livsavgörande saker för mig under min tid där. Synd att fler av dessa inte var lite mer positiva bara.

Något inom mig vill bara ta mitt pick och pack och flytta dit igen, samtidigt som något säger att det är det dummaste jag kan göra. Ja, vafan, klart det är dumt! Fick bara nån förjävlig sakna-känsla som inte vill ge sig riktigt.



Sålde mitt Göteborgsköksbord + stolar till nån random förra veckan med. Gör mig visst av med alla tänkbara kopplingar. Eller inte alla, Martin kommer alltid vara min kompis förstås :)

Full rulle bah

Idag har jag:
1, varit hos dagmamman från 13.00 - 16.30
2, varit hos Therese med Pet och hälsat på hennes bebis, fikat lite osv
3, gått på bio med Bralle och sett "Luftslottet som sprängdes"

Wätt så effektiv dag ändå, skulle jag säga.

Nu ska jag:
1, kolla på Paradise hotel
2, ställa klockan på 07.00 så jag kan titta på julkalendern imorgon bitti :D :D
3, fortsätta tjura över att Olas blogg inte funkar

Bjuder fan på 2 pics från idag med bara för att visa hur kung jag är hehehe