Dygna

Uppesittarnatten med Mill, Pet och Malin Ö igår (idag?) var en jävla höjdare! Vi höll igång i 12 timmar och inte en blund hade vi fått när Sverige-matchen började 06.00 imorse. Sjukt nöjd med bedriften och hänget. (HA HA!)

Nu måste jag egentligen sova, ska tydligen upp 06.30 imorgon för diverse nödvändiga aktiviteter. Först ska jag skriva en listjävel på alla dessa diverse aktiviteter för just nu känner jag mig aningen förvirrad faktiskt. Gud, jag är en så upptagen människa hehehe.

Tackaj

Fick en present av farsan förra lördagen "för att du är så gullig" (citat: thompa) En ny kamera satt rätt fejnt az! Nu blir jag lite mer pepp till att ta fett mycket bilder i USA. Plus att jag sålde min gamla till brorsan för 500 spänn. Ganska nöjd med affären, även om jag nog kunde ha tagit nån hundralapp mer. "Syskon-rabatt" tydligen (ångrar  det som fan nu när jag väl tänker efter...)

Wahevah, testbild nedan fan herrå


Top4

Fyra roliga saker med den här tisdagen:

1, Har hängt med min fantastiska vän Hanna

2, Har bokat resa till Martin i Göteborg

3, Har fått alla visum-papper från USA och STS, bokar tid på Amerikanska ambassaden i Sthlm imorgon

4, Pappa-Thompa! Jag sitter på mitt rum, hör hur han febrilt letar efter något i kylskåpet, varpå han efter ett tag ropar "CILLA, HAR DU KETSHUPEN DÄR UPPE?!" Alltså... Varför i helvete skulle jag ha tagit upp en ketshupflaska och ställt den på rummet? Ibland, alltså...

TACK :D

:D :D

Jag har idag haft mitt livs bästa Alla hjärtans dag :D Wätt nöjd med den bedriften faktiskt!



Effektivt

Idag har jag gjort två bra saker. Detta är alltså två mer bra saker än vad jag brukar göra på en dag. You do the math!

1) Ställde klockan på 07.20 imorse enbart för att Ola skulle vara med i Vakna med the voice 07.25. Detta var det bästa med den här dagen! Gud, jag kan inte få nog av den människan. Låg bara och tänkte på hur fantastisk han är och att jag vill ha honom mest av allt i hela världen!

2) Haft ett jävligt effektivt fjällen-möte. Mat och shopping-listor skrevs och alla blev tilldelade sina specialla saker att stå för. Inga klagomål och inget fanns att bli oense om. Fifan, så taggat det blir med fjällen!





Bjuder på ett you tube-klipp från Ola imorse! Jag dör när han tar av sig mössan <3 Snacka om finaste killen i väääärlden!