My tears run down like razorblades

Jag är så jävla down att jag inte ens känner för att bota det med alkohol. Seriöst, det här är så jävla illa! Jag vet fan inte vad jag ska ta mig till..





Jag dör... (http://www.youtube.com/watch?v=KT6EBGuoGAA)



Man vill ju inte direkt anstränga sig i onödan

Vad är grejen med att man alltid ska göra allt så lätt för sig själv? Som varje jävla dag när jag lägger mig i sängen med min kära laptop och inser att laddaren ligger på nåt konstigt vänster typ bakom sängen eller bara på golvet... Istället för att helt enkelt lägga ifrån mig datorn och göra detta på ett vettigt sätt så orkar man inte det, och måste istället knöla med att ha datorn ståendes som man hade den och man ska själv helst slippa röra på sig eller ändra position för att få tag i sladdhelvetet. Detta resulterar fan alltid i att man sträcker sig i axeln eller nacken. Vareviga gång! Men nejnej, inte fan ska man behöva flytta på sig, utan bara röra armen och nacken tills man typ dör istället. Typisk svensk (?) eller kanske bara Cilli-lathet när den är som bäst :)

Tjuvlyssnat

Kassörskan och hennes vännina ~20, står och pratar högljutt.
Vännen: En kille följde med mig hem från stadsfesten förut, men min mamma blev inte så glad över det.
Kassörskan: Vadå då? Var han ful?
Vännen: Nej, han var 50.

Haha, det är ju lite av standard ... höll jag på att säga, men riktigt så illa är det ju faktiskt inte ^^ Dock ska jag fan passa på att dela ut veckans diss till tjuvlyssnat.se som av någon jävligt oklar anledning har dissat min tjuvlyssning som jag skickade in till dom för ett par veckor sedan. Den var verkligen sjukt rolig så jag förstår inte vad som kan ha gått snett. Kanske blev det nåt fel när jag skickade in den, det måste vara så för den är betydligt bättre än minst 85% av alla andra som kommer in. Hur trött blir man, liksom?

Nu ska jag dra igång lite Linkin Park, ta en snews, platta håret och ladda inför min dejt på stan. (Okej, ingen behöver bli upphetsad över detta, då dejten endast är med Mallebraj och därmed ganska oskyldig) Vi ska iaf gå på bio och se en film som har fått förjävla bra kritik så jag hoppas på't. Vore ju fint att avsluta dagen hyfsat iaf, då den i övrigt har varit UNDER ALL JÄVLA KRITIK! Jag kollade verkligen mig själv i spegeln förut och sa högt "men äre ett skämt elleh?!" Man kunde fan tro't alltså.



Bara för att jag var på typ världens bästa LHC-match igår så firar jag det med att lägga in en helt okej bild på min idol Patric Blomdahl. Må Gud vara med honom :D Eller nåt :D Saknisen .....


Förjävligt

Dagens depp:

Mamma: "Det löser ju inga framtida problem att du åker härifrån i ett år. Du kommer ju hem till det sen."

TACK SOM FAN MORSAN! Man blir ju verkligen ännu mer pepp på livet när man får höra sånt, för det är ju faktiskt jävligt sant. Men det skadar ju inte att låtsas att allt kommer bli mycket bättre av att åka iväg i ett år. Idag har hur som helst iaf morsan betalat de 2000 spänn som det kostar i typ anmälningsavgift, så snart blir jag kallad till intervju och nu känns det helt plötsligt jävligt bestämt det här. Jag har råpanik hehehehe. Men fy fan, jag kan inte vara kvar här alltså :O

Laga mat är ju sådär kul

Jag fullkomligt älskar att jag har tilldelat mig själv att göra typ den svåraste av alla uppgifter till kvällens knytkalas. Efter att ha letat efter en jävla pajform i köket i 20 minuter (och efter ett x antal raseriutbrott) ska jag nu göra en äggstanning. Vad fan är det liksom? Nae, jag vill inte ens veta hur det här kommer sluta, men har en känsla av att min maträtt ikväll inte kommer göra nån större succé. Ja ja, wahavah! Ska tatta lite bärs av farsan nu och tagga till lite :D

två skönheter skriver sina tankar..

Cilla gav oss förtroendet att blogga lite, en så kallas gästbloggning. Spännande tänkte vi och tog ansvaret i våra egna händer. Gästbloggningen sköts av wallen och Sanna, två kompetena, trevliga och framför allt snygga människor.
Man är ju lite sugen att i det stora hela skriva ett mer eller mindre oseriöst inlägg men jag tänkte faktiskt dela min dag i ett kort inlägg. Tanlen är att Sanna ska ta över om hon är tillräckligt nykter när jag är färdig?! Hon och Cilla sitter nämligen och dricker nån random fusprit köpt av Hasse i grottan..

Dagen i sin helhet har bestått av jobb 8-17. Svinigt som fan idag då det varit mycket att göra och bara massa tråkiga saker. Efter jobbet var det dags för lite käk innan hockeyn. Det blev att jag och Markus gick till salladsbaren under burger king.. Sanna sitter och viskar i mitt öra att det är äcklig mat där me mina tre senaste besök där har faktiskt varit positiva. Sanna är i alla fall tjej och gnäller på det mesta!

Efter (enligt mig) god mat så var det dags för hockeybussen ner till Cloetta Center för att se på hockey, trodde vi. Riktigt dålig match och vi hade nog blivit mer glada över att se på J18 i Stångebro. Matchen slutade i alla fall 1-2 till Skellefteå.
Nu sitter vi hur som helst i Sannas lägenhet, jag, Sanna och Cilla och smådricker lite. Sanna och Cilla ska ut och festa och jag ska hem och sova i och med att jobbet kallar imorn..
Sanna börjar snart skriva med sina planer för kvällen, vilka drinkar, killar och one night stands?! Stämningen och snacket just nu är väldigt låg.. Sanna pratar om nån random historia om när hon är naken?!
Kvällen kommer hur som helst balla ut för dessa flickor och frågan är om de verkligen kommer att överleva.

Själv så kommer jag med gott utseende, självförtroende och välmående gå hem och lägga mig under täcket och kolla på senaste avsnittet av How I met your mother som är sjukt jävla bra. All cred till dem..

Snygg, begåvad och allmänt trevlig! Det är jag det.
/ Tja tjing o tchüss wallen



Okej, Sanna här nu! Känner att jag har lite att leva upp till efter Daniels inlägg! Men jag skyller iaf på att jag ä full och han är nykter (och jävligt tråkig för den delen!!)

Innan jag inleder måste jag bara att där Daniel och Markus (som för övrig är dem sämsta personen på denna jord) åt idag kan va det sämsta stället i världen.. Men Daniel kommer ju från Finpång så han vet ju inte mkt bättre!

Cill har iaf hetsat sedan jag tog över datorn över att hon ALDRIG trodde att jag någonsin skulle skriva ett inlägg på denna blogg, hon har ju trots allt tjatat i snart 5 år ;D Men när man väl är full så kan man ju ställa upp :D
Fast jag kan ju lova att jag kommer inte besöka den här bloggen förrän Cill har skrivit så många inlägg så att jag inte behöver se det! :P
Nu nog med ramdom-snack!

Tänkte jag skulle va lika seriös som Daniel och skriva om min dag..
Lön, barnbidrag och 10-års jubileum på CG är fan i mig inte lätt! (just i denna stund håller Daniel på att våldta Cill i min gardebob ;)) Hetisga kärringar och äckliga gubbar är allt mitt KÄRA CG har bestått av en dag som denna! Efter jobbet var det bara att dra en masage och sen hem för att chilla ett tag innan hockeyn skulle börja.. Det gick ju inte sådär supderduper bra, men det gör de ju aldig när jag väl kan se en match så man börjar ju bli van..!

Det har visst blivit dags att säga hejdå, så så himla seriöst blev det visst inte.. Men ses i dimman då gott folk. ELLER? ;D

Just de, innan jag avslutar måste jag bara säga säga att jag är sjukt taggad till att Milliiii kommer hem i helgen :D
PUSS OCH GULL <3 <3


WÖWÖWÖ VI HAR SLUTAT NIAN

Hade en sådär ganska vanliga random-måndag tills min mor (som jag härmed har börjat lite smått förlåta) kommer hem från jobbet och skriker "CILLA, CILLA, JAG HAR FIXAT ETT JOBB ÅT DIG!" "Jaha, shit, nu ska jag behöva jobba också, kan livet bli bättre?" tänker jag för mig själv och går ner i köket med den värsta tänkbara känslan för att höra vad hon nu har fixat för jävla skit till mig. Jag var helt klart förberedd på det värsta, hade typ 500 tänkbara alternativ på värsta jobben i mitt huvud.

Dessa ångest-laddade känslor försvann dock när hon säger följande:
"Jag träffade en kvinna utanför affären precis. Hon ville ha någon som hjälpte henne med att ta hand om sin hund på dagarna när hon jobbar, så jag sa att jag hade en dotter hemma som inte gjorde nåt. Här har du hennes nummer, det är bara ringa."

Sagt och gjort, jag ringer kvinnan som visar sig vara förjävla trevlig och vi kom överrens om att jag skulle komma förbi imorgon och "hälsa på huden" samt prata lite om framtiden hehehe. Jag ska iaf "jobba" onsdag och torsdag med vovven. Dessutom ska jag vara hundvakt åt Martins hund Balder på fredag, så snacka om hund-vecka! Men jag klagar verkligen inte. Jag verkligen AVSKYR jobb (därav anledningen till att jag inte har sökt ett enda hehe) så det här var ju liksom meant to be. Ta hand om en hund tre dagar i veckan och få in några kronor - det är verkligen som gjort för mig det här :)

Upp för trappan studsar jag sedan till mitt rum samtidigt som jag sjunger högt och tydligt "JAG HAR FÅTT EN HUND, JAG HAR FÅTT EN HUND!" Så jävla nöjd tjej alltså, ni skulle bara veta :D



HA HA

En typiskt bra msn-konversation en lördagnatt 04.00 (precis hemkomna från krogen)


larsson^ säger:
msn dirr asssså

Cilliihej säger:

haha ja tydligen

Cilliihej säger:

inte ett jävla ragg inne dock

Cilliihej säger:

big fail

larsson^ säger:

hahahah

larsson^ säger:

syndiiii

Cilliihej säger:

haha ja

larsson^ säger:

skriv ett tack p

å gästboken på hemsidan istället

Cilliihej säger:

får helt enkelt nöja mig med en uppdatering på blondinbella.se

larsson^ säger:

hhahahah, b

ätte än inget

larsson^ säger:

men cille du hade kunnat få delat säng med mig i natt haha, hade bjudit på en succe frulle vettu

Cilliihej säger:

haha snacka om tabbe rååååå

Cilliihej säger:

ofta man sover själv en lördagnatt

Cilliihej säger:

inte hänt sen årsskilftet fan

larsson^ säger:

hahahaha, n

ån gång måste vara den första. vi kan käka brunch ihop imorrn tycker ag

larsson^ säger:

btw, ska du med på hockey imorrn i mjölby kl.16

Cilliihej säger:

jag tänkte fan fråga dig om den matchen men klart som fan jag ska med.l GRABBAR <3 <3 <3

larsson^ säger:

W

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

larsson^ säger:

FINT DÅ 


Nu ska jag råååådäcka så det blit hockeysöndag så snart som möjligt :D :D :D

 


Kul fredag

Eller inte jättekul, kanske... Ligger i all enkelhet ensam i min säng och dricker te och äter KNÄCKEMACKA (!) Hör ni själva? Knäckemacka (iofs med ost på, men ändå) en jävla fredag! Det borde väl liksom nästan vara förbjudet. Men tydligen så har jag inte ens orkat ta mig till affärN för att köpa chips idag. BIG FAIL inser jag nu!

Jag ska fylla i lite mer på min USA-ansökan nu bara för att jag blev så taggad av Ellens blogg. Hur sjukt är det inte att jag helst av allt vill till Denver (Colorado) och dit kommer Ellen dra! Snacka om meant to be. Hoppas jag lyckas komma i kontakt med nån jävel som också bor där bara, annars är det ju lite sadface på det faktiskt. Jag undrar vad jag segar med egentligen. Jag kommer ju fan aldrig komma iväg om jag håller på så här. Men sen är det ju mig vi talar om också, jag är helt klart sämst av alla jag känner på att orka ta tag i saker. Det är nog det sämsta med mig, faktiskt.

Åhnej, Nicklas kanske åker ur Idol. Jag som var lite småkär i honom :O Det fattades ju bara det.. Nu blev denna dag helt komplett. Superfredaaaaaaaaaag, verkligen hehehehhe

Schysst



Nog för att man blir aningen motarbetad här hemma av diverse anledningar, men när syrrans hund(j) tar min plats bland syskonbilderna på kylskåpet så börjar jag verkligen ifrågasätta mitt deltagande i denna familj. Vad är liksom logiken i att sätta bilden på hunden just precis där bilden på mig satt, och istället flytta ner mig till under. Det passar ju fan inte ens! Jävla mammajävel! Jag har verkligen gjort något hemskt...

 


And she's back

Jag ska härmed dela ut "Årets diss volym 2" till en person som förtjänar det mer än någon annan. "Priset" tilldelas en person, som jag i vanliga fall är en av mina bättre vänner, men som har försatt mig i en förjävlig situation de senaste 8 dagarna. För att förtjäna denna utmärkelse har personen gjort så att jag inte har haft tillgång till Internet på min älskade dator, och att jag därmed har haft god lust att både skjuta mig, hoppa framför tåget, slänga datorn åt helvete, sova konstant i 8 dagar samt säga upp bekantskapen med personen i fråga.

Så... var så god, MARTINJÄVEL, du har härmed fått "årets diss" i min blogg!


(Haha, hittade den här pepparkaksbilden. Så jävla bra! Minns du att jag brände mig fett mycket på sockret, och att jag hade så ont att jag inte kunde sova på hela natten och därför inte kunde vara med på min fotbollscup dagen efter? Haha, fan så lame man var tydligen :O Inte likt mig..)


(Och vad var grejen med att jag skulle envisas med att ha granjävlar på taket? Hur originellt är det på en skala?)



Nu har jag serier att se ikapp. Desperate housewives, 90210, How I met your mother, One tree hill, The hills - you name it! Har fan skitmycket att se :D Ska genast slänga av mig kläderna, hoppa i sängen och börja tanka och se fram emot min serie-eftermiddag och kväll WOHOOOO :D :D Lycka!

Götlaborg änna

Martin ligger rådäckad i sängen men en annan håller ju ställningarna rätt bra. Jag har under dessa dagar hos Martin kommit fram till att jag är lite glad över att jag under mitt år i Göteborg faktiskt bodde i en vanlig lägenhet och inte en studentlägenhet. Detta för att det är ett jävla liv hela tiden (liv = musik = dunkdunkdunk = liiiiiite frusterande när man ska sova). Jag är en sån som verkligen stör ihjäl mig på sånt, men Martin hör ingenting och somnar bums av någon jävligt konstig anledning. Det borde fan vara utsatta dagar för studenterna när de får ha fest och inte, eller vore det att förstöra lite av idyllen med studenttiden och allt det där, kanske..? Jag har hur som helst lärt mig en sak till nästa gång jag kommer hit... TA FÖR FAN MED ÖRONPROPPAR!

Bara för att Martin varje dag har tjatat så kommer här den omtalade
DAGENS (söndagens) OUTFITTA:


Jeans - random, 5 miljoner kr
Regnjacka - HA HA

(Inte direkt någon exklusiv outfitta, så förstår egentligen inte varför detta var så viktigt för honom, men antar att han var lite nöjd med regnjackan och ville visa upp den. Annars har jag faktiskt inte en aning om vad det kan vara, men tydligen så nöjd att han måste vissla på bilden. Jag fattar ingenting.)


Randomklädsel, men erkänn mitt gips liksom väger upp och gör hela outfittan komplett? :D

P.s Martin bor i huset ni ser i bakgruden. Det är ganska så fint faktiskt. Lindholmen ftw, jag skulle också kunna tänka mig att bo här. Farsan, fixa en lägenhet åt mig VAAAAAAAH?! D.s

Kärisen

Här sitter man, nykter och jävlig i Göteborg. Jag och Martin har precis kollat LHC-matchen på stan (och ätit god mat, inte att förglömma!)

Martin: "Det är ju helt jävla sjukt hur taggad du kan bli av mat alltså.. Det är nästan läskigt."


Woopsiiiiii :D Äh, vad fan gör man, mat är ju lite av det bästa som finns :D

Nu ska jag ladda körslaget, helvete så fint! Jag som alltid har klagat på det, men i år tänker jag skita i all min kritik riktat mot programmet. Detta beror förstås på att mina största idol är med - OLA SVENSSON! Gud, han är så fin att jag nästan avlider <3 Undrar varför vi inte är ihop egentligen...