Fredag

Sagt och gjort, klockan är kvart i tolv och jag har inte gått och lagt mig ännu. Helt galet att jag lyckades hålla mig vaken genom hela natten och morgonen med tanke på att jag har sovit ytterst lite den här veckan. Men vad tidigt det blir ljust ute nu. Nästan lite synd tycker jag, är ju nattmänniska ut i fingerspätsarna och vill nog gärna att det ska vara mörkt åtminstone fram till 6 på morgonen.

Well, well...
Dagens planering:

1, plugga det sista
2, åka till skolan och kirra tentan
3, gå på stan och shoppa byxor, smink, bärk och kattmat (minst)
4, hem för att packa 500 banankartonger med grejer inför flytten (vad fan kommer alla grejer ifrån?)
5,
bokat tvättstugan så ska tvätta femton maskiner med tvätt
6, diska en veckas påsamling av disk
7, ta en fet powernap
8, dricka öl och gå på fest
9, FUNDERA ÖVER HUR FAN JAG ENS SKA HINNA MED ALLT DETTA ...........

Dagens fundering: Vad är grejen med att så fort det blir tentatider så ser längenheten ut som största trashet någonsin?! Här om dagen sa Martin att han skulle anmäla mig till "Rent hus" och igår fick jag höra "seriöst, jag föstår inte hur du klarar av att ha det så här omkring dig. Jag skulle få PANIK!!!!" :O :O Då förstår ni kanske hur illa det är... Skyller allt på tentafan! Blir bäst så ^^


Tentaplugg

Jag ska inte gå och lägga mig nåt i natt. Egentligen vet jag att jag kommer få ett ganska fett U på den här tentan, men lik förbannat ska jag envisas med att sitta uppe och tro att jag gör något vettigt. 10 timmar kvar... Undrar om jag lyckas skrapa ihop några poäng om jag verkligen försöker nu i fem timmar till. Det får vara värt ett försök! Wish me luck... Måste, måste, måste hålla mig vaken! Dricka lite kaffe it is ;)

SPORT

Ibland önskar jag verkligen att jag var kille! Som idag till exempel. Det är troligen årets fotbollsmatch på tv, nämligen Champions League-final. Och här får jag sitta hemma i min ensamhet framför tv:n och kolla. Hade jag varit kille hade jag garanterat suttit med alla mina polare, druckit öl, umgåtts och kollat tillsammans! Men tjejer ska envisas med att sitta hemma, äta middag, dricka vin och prata om mode, ungefär. Inte riktigt min grej, kanske... Det är sjukt tråkigt att tjejer inte är lika intresserade av sport, för det är ju verkligen det roligaste som finns i hela jävla världen, helt klart!

Hade jag varit hemma i Linköping nu hade jag i och för sig kollat matchen med mina (tjej)kompisar, för jag har ju ändå turen att några av mina bästa kompisar är intresserade! Fy fan, vad tråkigt jag hade haft om det inte var så. Men här  i GBG har jag tyvärr inte lyckats hitta någon tjej som delar intresset med mig, vilket verkligen är ett av de största bottenappen med att flytta hit faktiskt, för det är verkligen något jag saknar.

Nej, inget går upp emot framför allt hockey och fotboll alltså! MMMM!


21.44

Numera är jag bosatt på Campus Haga för tentaplugg 24/7. Idag var jag hemma EN YNKA TIMMA runt lunch, annars har jag spenderat hela dagen från nio imorse tills nu. Vi kan bara inte slita oss härifrån ^^ Undrar när jag kommer komma hem idag egentligen. Stackars Casper får vara själv hela tiden dessa dagar, får lite ångest. Men snart kommer han hem till Vikingstad och får umgås med min familj och Astrid 24/7. Det lär han tycka om fett mycket, tvivlar dock på att övriga familjen (inklusive Astriiiiii) kommer gilla det lika mycket. Men det är ju mindre viktigt :D

Nej, back to "juridik i offentlig förvaltning". Hyfsat intressant men förbannat svårt. Seriöst, att förstå sig på bland annat en hel jävla lagbok, kunna hitta i den och veta när man ska leta efter vad osv är inte direkt a piece of cake ska jag be och tala om.

PÖSS!

25/6

I helgen har jag tydligen varit full igen. Tack vare det har jag spenderat lördagen och söndagen med att ligga sjuk.
På fredag har jag tenta, och jag vill inget hellre än att åka hem nu!




3 år...

JAG KAN TA ETT LÅNGT, HÅRT STRAFF
FÖR ALLA STUNDER VI HAFT


 

KOM IGEN, POLITIK ÄR KUL!

Sitter och tittar på riksdagsdebatten nu, vilket brukar vara min morgonsyssla. Idag är det dock lite mer intressant eftersom vi befinner oss i valtider och riksdagen nästan är fullsatt och alla partiledare är deltagande.

Hur som helst, den 7:e juni är det val till Europaparlamentet, vilket troligtvis inte kan ha undgått någon. För första gången har jag rätt att rösta och det är en självklarhet att jag kommer utnyttja den rätten! Det är ju svincoolt att man äntligen får vara med och säga till om hur man vill att vårat samhälle osv ska se ut! Det här har jag verkligen sett fram emot :D
 
Förra Europavalet röstade endast 38 % av Sveriges befolkning - INTE OKEJ! Jag förstår inte hur resterande 62 % bara kan se förbi det hela och ge fan i att bry sig... Nae folket, gör som jag - gå och rösta! Och rösta rätt för fan ;)

 

KILL ME, PLZ

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST x 1000000000000000000 !
 
Jag har satt mig i en så jävla dålig position nu, och hur jag ska lösa det här är verkligen ett mysterium. Jag tror att jag måste se över mina framtidsplaner HE HE HE. Gud, jag älskar verkligen mig själv och mitt liv! Eller så byter jag liv med vem fan som helst i hela världen, för jag orkar verkligen inte vara mig själv just nu. Jag måste vara jordens mest misslyckade människa, och det känns ju sådär lagom bra. Nu ska jag gå och skjuta mig själv!


Jaha

Helgen har varit trevlig. I fredags var det kalas för Anna som fyllde 24. Mat och tårta och massa öl :D Sedan blev det en sväng förbi våran nya studentpub, och sen vidare till krogen. Hamnade tydligen kvar på Burger king med två randoms, och jag kom inte hem förrän halv sju på lördagsmorgonen vilket kändes lite som ett bottennapp faktiskt.

Lördag och jag och Martin hängde på stan hela dagen. Han shoppade lite, samtidigt som vi kollade på Göteborgsvarvet. Tänk att 53 000 pers sprang den där skiten igår. Hur som helst en väldigt trevlig folkfest och nästa år ska jag nog också springa skiten :D Enbart för att mamma och pappa skulle tycka det var roligt iofs men ändå. Förstår inte att my big sis pallade att springa ett helt maraton, och dessutom komma på 100 plats av 5000 deltagande. Hon om någon är ju fan dum i huvudet som har maraton som sitt största intresse ^^

Well, nu är det söndagkväll och jag sitter och känner mig ensam och deppig. Fyfan vad jag hatar att bli lämnad ensam, framför allt när man vet hur roligt och trevligt alla andra säkerligen har det :( I nuläget vill jag verkligen vara hemma! Men det är faktiskt bara två veckor kvar tills jag flyttar hem till Linkan igen! HELT GALET!

Sugen?

I natt drömde jag att jag var tillsammans med Nils "Storstadspojken" aka Blondinbellas pojkvän. Jag vaknade upp och kände mig så där lycklig och kär, klickade mig in på hans blogg och när jag såg en bild av honom mindes jag min dröm. Jag blev till och med generad när jag tittade på hans bilder av honom (någon som är lite smygsugen?) men fick genast dåligt samvete. Jag, ett av Blondinbellas kanske största fan, kan väl för fan inte gå och bli sugen på Nils! Nej, den drömmen måste jag glömma så fort jag bara kan, vilket nog inte blir några större problem egentligen :D


En tröttis

Så trött som jag var igår har jag inte varit på väldigt länge. Kanske inte är allt för konstigt med tanke på att jag har snittat typ fyra timmars sömn de senaste tre nätterna. Efter en heldag i skolan och på stan bestämde jag mig för att sova tidigt. Sagt och gjort, klockan 19.15 låg jag i min säng och jag skulle tippa på att klockan var sisådär 19.17 när jag hade däckat. Vaknade av att klockan ringde vid 09.00 imorse! Awesome, or what? :D

HA HA
Hos mig just nu:



Jag hör att CLABAN går på toa, sedan kommer han infarandes i vardagsrummet och jag märker att inte allt står rätt till då han inte riktigt kan hålla sig lugn. "Ja ja, det rer sig" tänker jag och forstätter med mitt bloggande. Då hoppar han upp hos mig i soffan och sätter sig i den underbart sexiga (kan man säga så om katter?) ställningen som bilden ovan visar, jag känner en oerhörd stank komma och säger högt (så att Claban ska få lite dåligt samvete) "fan, vad du luktar bajs!" och upptäcker just då till min fasa att han har dragit med sig bajskorven upp till mig i soffan !!!!!!!!!!!  Brian för fan liksom :D Vad tänkte du egentligen?!?!

TACK KOMPIS, JAG ÄLSKAR DIG OCKSÅ, tänkte jag i alla fall!


10/5

 

Bild 1: En Cill och en Red Bull vodka
Bild 2: Tog en bild medan jag på morgonkvisten gick totalt vilse på andra sidan stan när jag traskade min "walk of shame"

Jag kör, barre

En grej som liksom aldrig sker här i Göteborg är ju att man råkar stöta på någon som man känner. Alltså verkligen inte som när man är på krogen hemma i Linköping, då man träffar folk man känner/"känner" i princip överalt ,som man randomsnackar med.

Igår hände dock detta.

Jag var på krogen, och har precis varit på toaletten och kommer ensam för att sätta mig vid Anna och Bettan. Fram hoppar då en kille ~ 25 år "NEJMEN HEEEJ :D" och ger mig en bamsekram. Där står jag och tänker "fyfan, vad jag känner igen den här snubben, MEN VEM I HELVETE ÄR HAN?!" Han fortsätter babbla, presenterar mig för hans polare osv medan jag spelar med så gott det går och låtsas som att jag har full koll på läget.

Är det inte förjävla typiskt eller? Jag har verkligen längtat efter att jag ska få "stöta på någon" sådär, för att jag ska få känna mig lite cool som känner folk här i storstaden. Och vad händer liksom? Jag vet inte ens vem personen i fråga är! Ärligt?! Idag får jag dessutom sms från någon som skriver "Hej babe..." och när jag skriver in numret på eniro visar det sig att det är från honom. Lol?

Jag har alltså fått en ny kompis, OCH JAG HAR INTE EN ANING OM VEM HAN ÄR! Bra där, Cill, bra :D

Pics

 Bjuder på tre pics ifrån förra helgen, då Sanna och Bralle var här på visit.








Sanna och Bralle lämnade mig på måndagen, och på tisdagen kom istället Mill och Pet hit och tog hand om mig :D Bjuder på en bild ifrån det (resten var så jävla vidriga HA HA)
 



TACK MINA KÄRA BÄSTISAR FÖR ATT NI HAR GJORT MIG SÄLLSKAP I EN HEL VECKA!
NI ÄR FÖRJÄVLA FINA!

Dagens...

Tänkte vara cool och bjuda på "dagens outfitta" här i min välbesökta blogg...








Ganska lätta och lediga outfittor en bakisdag som denna.
Vem har lyckats bäst? :D

Lagom städat?

Åh, tänk om min lägenhet kunde se ut så här nu...










Varför gör den inte det?!
Jag är nog beredd att anväda ett så grovt ord som att jag hatar att jag måste städa!

Första maj, barre

HP | dyngbakis säger:
jag tänkte "Jag har feber och ont i halsen och snorig som fan, men jag drar en cillii och kööör barre"

Haha kompisar, är det bara jag eller har det här med "jag barre kör" gått lite för långt? :D Äsch, jag är ändå ganska nöjd! Lite nöjd är jag också eftersom om ungefär 2 timmar går lasset mot Göteborg igen, och med mig har jag alltså Malin och Sanna som ska spendera några dagar med mig. Imorgon vankas det tydligen konsert (om vi hittar dit?) Personligen känns det ganska random att gå och se Lasse Lindh, men vad gör man inte för sina vänner liksom.. Jag satsar på att stå i baren hela tiden för att jobba på att uppfylla mitt mål för kvällen - ATT BLI JÄTTEFULL :)

TJING!