Lite random bah



Att jag vill - vända tillbaka mitt dygn
Att jag har - en ny tv
Att min senaste kyss - är lite hemlig
Att jag lyssnar mycket på - andras tjat
Att jag funderar mycket på - varför det blev som det blev
Att jag pratar - alldeles för bred östgötska
Att jag inte gillar - att bli bortprioriterad
Att min första riktiga kyss - var med Emil Bankelius
Att jag avskyr när folk snackar - om deras egna problem utan att bry sig om andras
Att kärlek är - det mest idiotiska som finns
Att jag gillar - att dricka öl (alldeles för ofta)
Att jag alltid kommer - ha en hemlig önskan
Att jag är förälskad i - Ola
Att sist jag grät var - av samma anledning som det alltid är...
Att min mobiltelefon är - fantastisk
Att när jag vaknar på morgonen - får jag alltid ångest över att klockan är efter 12.00
Att innan jag går och lägger mig - tittar jag på ett avsnitt av "High Chaparall"
Att idag har jag - uppdaterat min mail 100 gånger utan resultat
Att jag just nu tänker på - att det är förjävla överhett i mitt rum
Att imorgon kommer jag - ha fjällenmöte
Att jag hoppas - att jag vinner 500 miljoner det här året
Att jag verkligen vill - att min dröm-familj från USA ska höra av sig nuuuuuuu!

WAAH

Går runt och lever i någon form av bubbla just nu. Kan i princip bara tänka på en sak och det här tär fan på mig alltså. Kan inte allt bara fixa sig med familj så jag kan få åka till mitt kära USA jättesnart?

I övrigt en nykter helg! Min första nyktra helg på... 1 år? Det måste vara ungefär så. Helt galet! Ja ja, känner inte direkt att jag missade något igår ändå, så jag har ändå inte jätteångest över min nyktra helg! Kanske ska satsa på samma även nästa helg... Vad händer liksom? Hade detta varit för två veckor sedan hade jag inte ens övervägt det :O

USA!(!!!!!)

ALLTSÅ, JAG DÖR!

Nu går jag ut med min USA-blogg för er som är intresserade av mina förberedelser inför mitt år borta i Staterna. Jag har jobbat lite extra med designen, så hoppas den duger för er andra också! Hur som helst, här finner ni den: http://cillihej.blogg.se/

Haha jag är så jävla exalterad nu att jag bara vill löpa och väcka både mamma och pappa, men som tur är var min kära USA-kompis Ellen inne på msn så jag fick iaf berätta nyheten för någon och diskutera lite. Hade nog spruckit annars. Gud, jag skrev till och med fel lösenord SEX GÅNGER innan jag kom in på bloggfan, så uppe i varv är jag nu!

Jag kommer självklart uppdatera cillii-bloggen som vanligt, den kommer inte förändras.
LONG LIVE "THE LIFE OF CILLI" (så att säga)

En får ju till å skämmas

Just nu är 13 av mina 115 kill-kontakter på msn online. Och så plötsligt nu slog det mig... jag har visst hånglat med 9 av dem. HA HA! Det är ju nästan inte okej. Ytterligare ett beteende jag kanske bör skämmas för. Kanske har det ett samband med alkoholen i några av fallen också. Lite halv-ond (lite god? heheh) cirkel det där.

Bara det faktum att jag faktiskt har 115 kill-kontakter på msn och endast 49 tjej-kontakter visar ju rätt tydligt vad jag har sysslat med i mina dagar... Raggat en hel del. Det är typiskt min grej. Eller det var, åtminstone. Nu vet jag inte om jag nästan har lagt mig lite på latsidan... senaste veckorna.

 
"Random-ragget" i GBG, Sagge! Klassiker!

Wiiiii(e)

Jag tror bestämt att min USA-blogg snart presenteras för första gången någonsin.

Kind of excited!


LOLZ

 

Sagga pratar med en polare via msn angående våran fjällenresa vecka 8. Följande sägs:

erik *** säger:
ahaaa nice då !
va är de för folk ?
SARA säger:
cilla megge osv
erik *** säger:
ahaaa
säger mig inte mye
SARA säger:
cilla ... VET DU VÄL
erik *** säger:
suparn ?
SARA säger:
aaaa
erik *** säger:
aa men ja vet


Slutsats av detta: För mig okänt folk vet vem jag är via ett nickname som är "suparn". Detta är inte på något sätt okej och detta bör få mig att tänka till. Jag ska vara nykter i helgen och jag ska inte under några omständigheter visa mig i närheten av Ågatan på lördag! Detta beteende är inte hållbart längre. Tack till er som tror på att jag kommer lyckas med att hålla mig i skinnet på lördag, om ni finns någonstans där ute :D

 

P.s För utomstående, det är inte Sagga "SARA" jag är tillsammans med på bilden ovan, även om man kan tro det eftersom det lite var henne inlägget berörde. Ville bara förtydliga detta så inga missförstånd uppkommer. D.s


En fundering...

Har undrat en sak extremt länge...

Säger man
1, "nu gäller det att visa framfötterna" eller
2, "nu gäller det att visa fram fötterna"
 
Va?
Ni är ju ändå ett par stycken som läser, SNÄLLA HJÄLP MIG!


USA




Drog en print screen på mitt AuPairCare-room, men man såg visst ingenting hehehe. Här har jag iaf spenderat ett x antal tusen timmar inför min USA-resa med ifyllningar av diverse saker om mig själv (dom måste fan vet aaaaallt om mig nu!) Nu när jag dock är klar ser sidan lite annorlunda ut, och längst upp ser man vilket steg jag är på i processen.

Just nu händer följande: "Your application has been forwarded to AuPairCare for review. If your application is accepted by AuPairCare, you will then enter the matching process, families will begin to call you for interviews."

Att bli godkänd av dom är USA borde inte vara några problem, eftersom föreningen här i Sverige godkände mig. Jag räknar med att min matching-process kan komma igång i slutet av nästa vecka. Men tänk om ingen familj hör av sig då, och jag ändå inte kommer iväg förrän om ett halvår :O Shit, då lär jag ha gått under tills dess.

Well, wish me luck!













Typiskt dåliga saker

Saker som stör mig just nu;

1, att jag i princip aldrig träffar flertalet av mina allra bästa vänner längre
(Du är mer än välkommen hem Mill!)
2, att mamma är ledig idag när jag är på halvtaskigt humör och vill vara själv
3, att jag inte orkar göra mig i ordning eller gå till affären fast jag måste
4, att jag har ett förbannat jobbigt munsår som jag inte kan låta bli att pilla på
5, att min visdomstand på vänster sida tycks vara på g och ger mig en extrem svullnad och en förbannad tandvärk som sträcker sig upp till huvudet och ner i halsen

Tack för mig!


Aningen kärleksfullt



Javisst, hon är det bästa jag har!
Bästis-jävel :D


Fan

Jag tror inte att du förstår...




Pip Larssons

Jag dör lite! Har haft ett sånt oerhört sug efter Pip Larssons heeeela dagen. Fruktansvärt fantastisk serie! Helt klart det bästa som har gjorts riktat till "barn". Jag har i mitt liv lånat Bralles Pip Larssons-filmer ett x antal gånger (ibland var det nästan pinsamt att be om dom) men problemet är ju att de är på just film, och vem har ens en video these days? Mitt nästa köp får bli Pip Larssons på dvd!

Idag har det vankats hockey - fejnt! Om 20 min vaknas det dubbelavsnitt av Paradise hotel! Också fantastisk serie, fast på ett lite annorlunda sätt. Idag ska jag stänga av datorn senast 01.00, ajjt? Imorgonbitti ska jag fan infinna mig hos frissan 10.00 för klippning och färgning. Återstår att se imorgon huruvida jag tar mig upp i tid eller ej...

Sydamerikanskt = lite fail

Kvällens mat-tema med gänget var tre-rätters sydamerikanskt. Eh, om vi säger såhär - det var nog första samt sista gången vi gjorde det. Alla var överrens om att efterrätten var det helt klart bästa, men övriga två rätter var väl ingen smakupplevelse jag kommer att minnas för en längre tid. (Åtminstone inte som något jättepositivt) Ja ja, what to do? Alla blev mätta iaf. Nästa vecka vankas det asien-tema och vi ska göra kyckligwook med nudlar osv. Efterrätt var någon jävla banan(e!) och eventuellt (hemmagjorda?) vårrullar till förrätt. Ser lite mer fram emot det heheh.

Malin: Jag jobbar till sju på fredag.
Sanna: Jag med.
Pet: Jag slutar vid sex.
Cilla: Åååh, jag orkar inte vara arbetslös!


Detta faktum att jag är "livsnjutare" kommer alltså sluta med att jag får ta ett för alldeles för stort ansvar för maten nästa fredag (igen). Nästan så man överväger att försöka skaffa sig ett jobb för att också kunna skylla på arbete. Fast egen wook kan man väl inte misslyckas med? Vi får se, hinner ju träna nästan en vecka fram tills dess.


Bio

Bralle och jag spenderade kvällen @ filmstaden, för att se Avatar. Jag var aningen skeptisk inför detta, då den typen av filmer inte direkt är något jag annars väljer att se.

Efter 5 minuter av filmen:
Malin: Jag hatar när det är såhär, jag fattar ingenting!
Jag: NEE, inte jag heller! Det enda ordet jag minns än så länge är "Andorra".
Malin: Eh, Pandora...

Typiskt, trodde man i alla fall mindes ett ynka ord, men till och med det var fel. Hur som helst, man lyckades komma in i den och 2 timmar och 40 minuter gick inte alls långsamt. Låg ett extremt bra budskap bakom och den gav mig extremt mycket att tänka på. För första gången i mitt liv såg jag faktiskt en konflikt/ett krog ifrån båda sidorna, och helvete, då är det minsann inte lätt att bedömma vem som har rätt eller vem som är det riktiga aset. Mycket lärorikt! Epic Win på Avatar faktiskt!


Sen är ju huvudrollsinnehavaren skapligt fresh också. Undrar om han vill ligga med mig någon dag snart. Jag kan alla dagar om intresset skulle finnas iaf :)

Njaaa

Fick för mig att jag skulle dela med mig av något seriöst såhär på måndagsnatten. Jag som person ska dock inte vara seriös, den här bloggen ska inte vara seriös, så jag vet inte huruvida jag ska lösa detta dilemma.

Jag borde egentligen skita i det. Skulle denna blogg bli en seriös blogg så skulle förmodligen varje inlägg bli extremt långa (och ingen skulle orka läsa) för när jag väl kommer igång, då är jag inte direkt den som är den. Seriös läsning skulle för mig innebära inlägg om samhällsproblem och politiska synpunkter, vilket jag tyvärr tror skulle leda till en rätt stor förlust med läsare. Dagens ungdom alltså... Ingen verklighetsuppfattning alls hehehe.

Men helst skulle jag vilja satsa på en sjukt oseriös blogg, typ som http://egoinas.se! Hon är fan min favorit-bloggerska! Henne vill jag bli som när jag blir stor :D Eller typ nu.

Jävligt svårt det där med att "nischa" sin blogg, som Blondinbella så många gånger har sagt att man ska. Förjävla bra koll hon har, den där Blondinbella. Blir nog dock en fortsättning av halvt oseriösa inslag, men jag är lite sugen på att dra till med nåt riktigt politiskt inkorrekt också. För att röra om lite i grytan av lilla Cill som "alltid ska vara alla till lags".

To be continued.

(Detta var inte alls vad min tanke var att skriva om när jag skrev "seriöst". Jag hamnade visst helt fel när jag började skriva, men det var nog lika bra det, som sagt.)

Random

Behöver man ens skriva nåt om vad man har gjort i helgen. Jag har ju faktiskt exakt desamma helg-rutiner vareviga helg. Taco-häng fredag, utgång lördag, bakis-och-inte-röra-mig-ur-sängen söndag. That's pretty much it! Nästa helg ska jag göra allt som står i min makt för att hålla mig nykter. Ber till Gud att det finns något annat vettigt att fördriva lördagen med!

Nu ska jag nog jobba fram en ny blogg och fixa nån schysst design. Detta alltså till min USA-blogg :D Kände att jag inte vill göra cillii-bloggen till min rese-blogg så får bli en till för det ändamålet. Den här bloggen vill jag ju hålla lite mer hemlig så att säga. Läsningen är inte direkt anpassad till morsan här, liksom. Hehehe


En bildjävel ifrån förra lördagen i Göteborg.

(Fy fan, jag tycker om er!)


Skapligt vaken tjej

Jag fullkomligt älskar min dygnsrytm. Samt mitt dator-beroende. Kommer hem 03.10 liksom, ändå måste jag sätta på både dator och tv och sen förbli helt paralyserad i minst två timmar innan jag väl kan sova.

Vad vore man egentligen utan alla dessa tekniska prylar? Jag är alla människor, som kom på telefon (framför allt mobilen), datorn, tv:n och SodastremerN (om den räknas?) evigt jävla tacksam! Utan er hade jag kanske liksom sovit vid de här tiderna - och kom igen, hur kul hade det egentligen varit?


Thompa gör't igen

Sanna befinner sig just nu hemma hos hennes mor och far i Vikingstad, där även pappa Thompa samt mamma befinner sig på fest just nu.

Sanna säger:
haha, nu frågade thompa för tredje gången "när kommer cilla hem? jag har ju inte sett henne på länge nu"
Cillii säger:
för helvete
jag säger ju det
jag blir fan irriterad
Sanna säger:
han är förjävla gullig :)
Cillii:
han har ju inte glömt mig iaf .........


Kan det vara så att Thompa blir lite som mig på fyllan? Jag har fan en tendens att upprepa samma saker ett par gånger! Det är nog Thompa jag har fått den fina kvaliteten ifrån så alla jag är jobbig emot på fyllan, ni vet vem ni egentligen bör klandra för detta :D

Imorgon far jag hem till Linköping igen, hur som helst. Känns likgiltigt.

GBG

Jag, Mill och Brallz befinner oss alltså just nu i Göteborg där nyåret firades med fullt pådrag igår. Detta resulterade i att vi vaknade kvart i fyra på eftermiddagen idag. Sedan dess har vi:
1, kollat på Paranormal activity (inte alls bra)
2, pallrat oss ut för att handla två påsar chips och en påse godis (jättebra!)
3, kollat på Perfect getaway (inte jättebra)
4, kollat på Meangirls (helt okej bra)

Sen då... Nae, det var nog inte mer än så faktiskt. Helvete, vilken produktiv dag alltså! Helt galet! Bralle har somnat men jag och Mill håller ställningarna här. Ska dricka mitt femte glad julmust för kvällen och sen får man se vart natten för oss. Kanske partiiiiiiii hos grannen? Man vet fan aldrig med Göteborg alltså, vad som helst kan hända :D

Hälsningar Cecilia och Camilla