Bakishänget

Efter att imorse ha vaknat upp 10.37 och länsat kylen på allt drickbarn klockan 10.47 bar det av till Hemköp för diverse tillbehör till en fejn bakisfrukost. Oboy är ju givet på bakissöndagen så 2 liter mjölk inhandlades utan diskussion. Sedan låg önskemålen på ägg och räk-mackor och även där var vi nog ganska överrens. Sedan gick vi förbi ost-avdelningen och jag fick syn på Mozzarella-ost och bestämde mig för att köpa det + en tomat och göra min favorit - skapligt nöjd tjej!

Han i kassan sa "jahaja, det blir ju en intressant frukost det här" och nog kunde man väl inte annat än att hålla med. Men fruuuuktansvärt gott! Det tog mig 3 timmar att få i mig frukosten, men älskar när man tar en tugga i halvtimman så man riktigt hinner njuta av födan. Däckade sedan till Sex and the city-filmen och vid halv fyra drog tre hockey-sugna brudar till Norrköping för att avnjuta lite match. En drabbning mellan Vita Hästen och Tranås, som slutade i vinst för VH och mål av min gamla äääälskade idol Johan Bülow <3

Sedan hängde man på fotbollsträning och avslutar nu kvällen med att ragga och titta på "Vem kan slå Filip och Fredrik?" Över lag wätt nöjd med dagen alltså!


Tack och god natt

Den här dagen kan vi helst glömma bort, tycker jag. Jag har aldrig i mitt liv varit så extremt trash bland folk som jag har varit idag, och det hör ju verkligen inte direkt till vanligheterna att jag arbetar med gårdagens smink på mig till exempel. Nae, det har inte varit nådigt idag, men igår var det tydligen desto trevligare. En after work med Bralle, Anton, Adam och Gustaf + lite andra som anslöt senare slutade i en helkväll på bland annat Platens och taxi hem halv fyra. Lite lagom, tyckte vi tydligen. Imorgon måste jag däremot vara på g för då ska jag praktisera hos en dagmamma. Halv-känner henne lite och hon är dösoft och fett skön så tror det ändå kan bli ganska roligt :D Sen efter dessa x antal dagar hos henne har jag min andra child-care-referense och då är det mesta fixat. Oh my God!

Trevlig stämning på Lokegatan idag med. Varje minut hoppar man upp i taket för att Marcus får någon form av raseriutbrott när han lirar sina dataspel. "JÄVLA FITTA!" "DU SKA DÖ DIN JÄVEL?! "MEN FÖR HEEEEEEEELVETE!" är bara några av de vanligaste kommentarerna. Jag tror jag ska stänga min dörr nu faktiskt.

Sova tidigt idag är ju ett faktum! 6 timmar sömn på 2 dygn är ju lite för lite för att man ska orka leva upp till vanlig Cilli-standard, så att säga.


Gotta have it

Snacka om kärlek vid första ögonkastet när jag såg den här tishan! (Vad tror du Sagge?! Succé?)



Det kunde väl i och för sig stått något annat än just "dance", då jag inte direkt känner att man förknippar det med mig, men det kan vi helt enkelt bortse ifrån. Jag måste ha den här tishan dirr! Ska skicka iväg ett mail till morsan och länka till den så hon förstår vibben! Det var fan ett par månader sedan jag köpte en söft tisha nu, det är hög tid!

Hittade favo-tishan på en hemsida (http://somewear.se) som dök upp när jag var inne och läste all fakta om han snyggingen som är med i årets Robinson, eftersom det är han som modellar i kläderna. Litet plus i kanten sådär :D


Tröttsamt

Jag somnade klockan 05.15 imorse. Vilket jävla skämt! Ligga och stirra in i väggen och tänka tankar som jag helst av allt bara vill slänga åt helvete till 05.15 är inte det minsta kul, ska jag säga er. Jag ska sluta gå och lägga mig över huvud taget om nätterna, det slutar bara med extrem ångest. Kanske ska börja på den där självbiografin som jag tydligen ska skriva, tror det kan vara rätt nödvändigt.

Gjorde förresten precis nåt test "hitta den rätta" blabla.. Fick svara på massa frågor, varav en löd "Hur tycker du att ett rum ska vara tempererat?" Alternativ ett var "19 grader eller mindre", och alternativ två var "21 grader eller mer". Jag kan inte låta bli att fundera över hur detta påverkar vilken karl man ska välja. Inte direkt så att svaret på den frågan är livsavgörande för vem man passar med. För övrigt tror jag inte ens på det där med kärlek. Karlar gör ju dessutom bara så att folk blir helt insnöade och förlorar omdömet och känslan för övriga omvärlden.

P.s. Ja, jag vet att jag bara klagar! D.s

Omg

Gårdagen azz... Succé! Hemresan var ju ganska random. Mawe kommer och hämtar, och i framsätet sitter då redan en annan randomsnubbe som ingen känner. Det visar sig att Mawe har plockat upp grabben i Skäggetorp, dit han har gått hela vägen från stan för att han har tappat bort sina polare, mobil osv på stan. Dessutom var han endast iklädd skjorta vilket ju kan anses som liiiiite kallt när man promenerar från stan till Skägget i november. "Bonne som jag är så hittar jag ju inte så bra i stan" hade han som förklaring till varför han yrade runt i Skäggetorp helt ensam klockan 03.05 en lördagnatt. Bra ursäkt tycker jag :D 500 spänn fick Mawe för att köra hem grabben till Fornåsa där han hörde hemma. Haha helvete så sjukt!

I Vallarondellen blir man tydligen vittne till någon form av rån. Eller nje, nu överdrev jag nog (jag var ju fan tydligen för full för att ens se rånarna själv) Läste om det i corren idag och tydligen var det villarån i Ryd inatt, och det var alltså dom rånarna "vi" såg springa över motortrafikleden där. Mawe tar det hela på yttersta allvar och ringer snuten och grejer! Vilket pådrag! Bra kväll för Mawe fan! Gjorde mycket gott för världen där inom loppet av en timma :D

Imorse sätter man igång mobilen som har dött och har då fått ett sms av Bralle "Med tanke på att jag knappt kommer ihåg hur jag kom hem igår och att jag märker att du har stängt av telefonen så blir jag lite orolig nu! Så säg att allt är bra och att du är hemma!" Tydligen bra drag igår!



Mawe och den randiga tröjan på besök i Göteborg förra året :D
Mawe, om jag någon gång i mitt liv är nykter en lördag så lovar jag att jag ska gengälda dig och hämta dig när du ringer om nätterna också!

Sweet

Hur glad blir man inte när man kommer hem och inser att man visst har en jävla massa serier att kolla ifatt? Lite dubbelasvnitt här och där dessutom. Nu vet jag vad jag gör den här natten iaf. Rätt nöjd! Imorgon ska jag nog inte göra allt för mycket nytta tror jag. Ringa familjeläkarna och boka tid, och sen spela fotboll förstås. Lite av en höjdpunk i veckan är ju när man kommer hem från träning på torsdagar och man har ett avsnitt av "mammas pojkar" att se med. Alltså, ärligt, vilken jävla serie :D Serier må vara det bästa vi har! Extremt, sjukt, übertaggad till den 4 januari när LOST säsong 6 börjar! OMG OMG OMG, dör när jag tänker på hur långt det är kvar. Fast längtar först lite till julafton eftersom jag vet att jag då kommer få LOST säsong 4 i ett av paketen, så då ska jag se om allt därifrån :D Vadå fest juldagen när man kan sitta bänkan framför världens bästa serie?!


Mina finaste ögodelar <3


Okej, vad var det här för randominlägg? Fetaste kärleksförklaringen till serier och ett inlägg som verkligen förtydligar att jag inte har nåt liv, jaaaaaaaaarrå! Nöjer mig nog så tills vidare. TJING!

Standard

Idag har jag rätt mycket träningsvärk alltså. Jag tränade inte ens jättelite igår. Fatta'nte.


Bettz

Tecken på att jag är världens bästa hundvakt:
Hundfan blir extremt dålig i magen (efter alla tusen godsaker jag bjuder på dagligen) :D

 

Rätt nöjd över min insats med Bettan alltså. Jag lär ju iaf garran ha bidragit till att hon har gått upp 5 kilo, men det var hon nånstans ändå värd, kände jag...


Puss

CECILIA KOWALIK:




Sysselsättning: Någon form av livsnjutare
Status: Tröttast i kommun

Jag ser inte riktigt sambandet. Eller så är det helt enkelt så att vi livsnjutare (kalla det arbetslösa om ni vill) helt enkelt har det jobbigare än vad ni hårt arbetande tror. Idag har jag bestlutat att ta tag i min tyska igen och börja läsa lite, dels för att ha något vettigt att göra tills jag drar härifrån. Sjukt taggat faktiskt, då jag läste en gammal uppsats som jag har skrivit och blev helt bländad av mina dåvarande kunskaper. Fantastiskt roligt det där med språk :D

TOPPLISTA

CILLIS TOP-FIVE-LIST
(Kategori: kändisar jag avgudar)

PLATS 1: Ola Svensson



Motivering: Förmodligen ingen överraskning för någon. Han är min självklara etta i alla lägen, det finns inte ens någon som kan konkurera med honom. Snygg, söt, gullig, fin, charmig, snäll, omtänksam och bara helt jävla fantastisk på alla sätt och vis!

PLATS 2: Andreas Karlsson



Motivering: Vad behöver man egentligen säga? Den snyggaste kille/man som Sverige någonsin har och någonsin kommer att ha producerat. Man tror ibland inte att det är sant när man tittar på honom. ÄR HAN PÅ RIKTIGT? Borde nästan inte vara, så snygg borde det fan vara omöjligt att bli.

PLATS 3: Matthew Fox




Motivering: Helt klart min favoritkaraktär i min absoluta favoritserie LOST, där han spelar Jack. Han är liksom alltid hjälten, han som vågar och kan sjukt mycket. Dessutom är han läkare och bara allmänt jättesexig. Skitsamma att han kanske skulle kunna vara min farsa, han har ändå en given tredjeplats på min lista.

PLATS 4: Patric Blomdahl




Motivering: Packe är alltid Packe. Min största favorit i LHC genom alla tider. Kan bara komma på en enda sak som jag inte gillar - att han flyttade till GBG och började lira i Frölunda istället för Cluben. Och visst, en sak till, att han faktiskt sa till mig "tyvärr så måste jag säga att jag har flickvän sedan flera år tillbaka. Men hoppas du inte är arg för det?" Fast ändå, huuuur gulligt? Gosh, vilken kille!


PLATS 5: James Lafferty



Motivering: För en förjävla bra insats i en av mina favorit-serier One tree hill och för att han är typ min drömkille! Han är liksom sådär mystiskt superhet. Jag dör lite inombords när jag inser att hans karaktär inte är på riktigt.

BUBBLARE: Matt Lanter




Motivering: Spelar Liam i den nya serien 90210, och han har ju en rätt stor del i att man väljer att följa det alltså. Kan vara bland det finaste som USA har producerat, that's for sure. (Varför finns inte sånna grabbar här?!)


Det var min lista det :D Räknar med att alla håller med och tycker att jag har gjort bra ifrån mig! Ser en viss tendens i att alla visst är killar.. Snygga dessutom. Tydligen är snygga grabbar något jag faller rätt hårt för (OH REALLY?!) Ja ja, det kan man ju bortse ifrån om man vill, är ändå wätt nöjd alltså!


Slapp_tjej89

Mamma till mig förut idag: "Cilla, du kan ju gå till affären och köpa potatis så har du gjort någonting den här helgen iaf."

Mamma till mig förut vid eftermiddagsfikat: "Du vet att det är fars dag idag va?" (Pappa sitter mitt emot)
Jag: "Ja just fan, grattis på're farsan!"


Gud, jag måste vara världens bästa dotter. Inte konstigt att dom älskar mig högst av allt på jorden :D

Familjen minus brorsan, våren 07 i världens finaste park, Boston, USA :D


OOOOOOOOH

Vilken omtumlande helg alltså. I fredags började det med att Rabih åkte ur Idol :( Detta trots att jag röstade på honom, men kanske inte så konstigt då Sanna och Pet gjorde nåt så jävla ogenomtänk som att rösta på Mariette istället. (Det kommer jag aldrig glömma och aldrig förlåta er för, så ni vet!) Rabih hade man ju inte tackat nej till att sätta tänderna i lite hehehe. Woop woop :D

Igår var det semifinal i Körslaget och självklart satt vi bänkade då med. Ingen har något val när det blir lördagkväll klockan 20.00 för då är det enbart OLA som gäller för hela slanten! Och vilken show sen! Jag är helt mållös! Hur, hur, hur är det möjligt att vara så perfekt och fantastisk som han?! Och hur kan man på ett seriöst sett vara så extremt kär och helt tagen av en människa som jag faktiskt aldrig har pratat med?! Jag kan inte låta bli att bara sitta med ett stort léende när jag ser honom. Låter förmodligen så jävla larvigt, och det sjuka med det här är ju att jag är sjukt seriös också :P OOOOH, JAG BARA SMÄLTER AV TANKEN PÅ HONOM!



Det blev bara för mycekt för mig när han efter låten grät, jag dööööör! Nej, som sagt, det är för stort för att sätta ord på det. Och att jag låter som om jag ä 13 år, det är ganska random!
Oh gosh, jag älskar honom :$

God natt

Jaha, så blev klockan visst tio över tre. Jag borde överväga att kanske sova lite men jag är  tydligen så jävla upptagen att jag inte har tid med att sova. Åtminstone inte på nätterna.

Hittade en bild på den här chokladen btw. Alltså, finns den i butik eller? Måste fan dra en koll på det så fort jag vaknar imorgon (sisådär runt tre-hugget) Jag är skapligt jävla nyfiken azz...


I'm on

"Hej Cecilia!

Grattis, du har nu blivit antagen!

Du har nu varit på intervju och din intervjuare har skrivit mycket goda ord om dig. Jag hoppas du fick svar på alla dina frågor under intervjun samt en god förståelse för hur det är att vara au pair."

Skapligt fint då, elleeeeeeh? Vilken självförtroendehöjare med just "mycket goda ord om dig" också! Ruskigt nöjd med min insats och nu är verkligen in (my god!) Bara hoppas på det bästa nu, har ju en aning grejer att ytterliga göra innan jag kan få höra från familjer. Det tar vi dock en annan dag, nu är det den klassiska tacos och Idol-kvällen med gänget som gäller :D




Aaaahwiiieeeee

Har tipsat om den här sidan förut men är fan värt att göra det igen, man blir liksom så glad :D
http://www.fmylife.com

Mina två favoriter de senaste dagarna:

"Today, I came back home to meet people before going away to university, including my ex and her new boyfriend. We broke up about two months ago and there were no bad feeling between us, so I decided to have a chat with them. I asked "how long have you been going out?" He replied "seven months"

"Today, my dad got married. I've only met his new wife and daughter about ten times before the wedding. My new sister made her facebook status: "Welcome to the family, Gabby!" My name is Abby."

HA HA, alltså ärligt, huuur jävla roligt? Love it :D
Puss fan

Troligtvis dagens bästa...

Andra tisdagen i rad som morsan kommer hem med påsar med julklappar nu :D Wöwöwö! Hur taggad blir man inte på lite julafton nu? PAKET <3 Nu kommer vi ju dock till det problemet som jag råkar ut för varje år vid den här tidpunken. HUR FAN SKA MAN KUNNA LÅTA BLI ATT SMYGTITTA I GARDEROBERNA?! Jag lyckas då aldrig hålla mig borta ifrån att rota, jag är ruggigt bra på att rota. Jag är dock lite mindre bra på att, när julafton väl kommer, spela superförvånad och glad när jag väl öppnar paketen. "ÅÅH, EN NY MOBIL, DET HADE JAG INGEN ANING OM! TACK!" :D Nae, måste jobba på att inte vara så fruktansvärt nyfiken! Herregud jag är 20 år, inte 7 längre...

En självklar favorit bland julklapparna år 2007 iiiiiiiiiiiih <3


Nej, nu är det bestämt lite serietisdag på g :D

Ärligt

Jag är fan tröttast i kommun'. Jag kan inte fortsätta med att gå och lägga mig efter 02.00 om nätterna. Mitt mål för ikväll ska nog vara att stänga av datorn innan tolv (och därmed med största sannolikhet kolla på tv till 02.00 istället) Jäääääääättemycket bättre... Vad fan blev inte jag morgonmänniska för?

Bjuder fan på en liten höstbild az


6 typiskt bra saker med den här dagen...

Inledde dagen med att äta tacopaj till frukost (bättre start är fan få förunnat) och drack ett förjävla stort glas oboy. Var sådär cepetörstig när jag vaknade, ni vet nästan sådär bakistörstig. Detta har ju varit standard för mig då jag har varit dyng varje lördag det senaste halvåret (är det normalt?) så trots att jag inte var dyng igår och faktiskt inte var på krewgen så har nog helt enkelt gjort det till en vana att sluka 2 liter av vad som helst som är drickbart (dock under 0,2 % alkohol) på söndagmorgonen.

Okej, inte ens det jag skulle skriva men jaja, 4 rader om precis ingenting = typiskt bra blogginlägg. Tog sedan bilen in till stan och statsbibblan för att möta upp en tjej som jag skulle ha min au pair intervju med. Sjukt trevligt och intervjun kändes riktigt bra. Allt var på engelska och det var diverse olika moment och frågor, men det var fan kul! Jag älskar att prata engelska, can't wait tills jag bor där alltså :D

Nöjd som fan med min insats kör jag alldeles för fort hela vägen hem för att hinna hem till IFK - AIK på tv:n (missade första minuten). Och vilken match sen! Nervös som ett helvete och tänkte bara hela tiden att "dom där jävla IFK ska fan inte vinna på sin jävla tur". Lite dålig stämning när dom gör 1-0 på just, såklart, ett jävla turmål. Men andra halvlek bara kör Gnaget och vips, SM-GULDET VAR ETT FAKTUM! Skapligt jävla nöjd tjej :D 

Efter diverse "JAAAAAA"-vrål och helvete så blev jag jävla pepp på hockey så drog in till stan för att göra ett besök i Cloetta Center och där beskåda mitt andra favo-lag. Vinst efter förlängning blev det där. Hyfsat nöjd får man fan vara azz! Kan ju inte få precis allt här i livet. (Låter som om jag brukar få det mesta, vilket inte alls stämmer men wahevah).

Drog därefter till Lambohov för att genomföra en fotbollsträning som i och för sig gick mer dåligt än bra men det var ju hur som helst kul, och på träning är det väl kanske mer det som räknas än sina prestationer (hehe ja, vi låtsas det iaf).

Hemkommen nu och har läst igenom mina bloggar, nu återstår endast en sak innan jag ska sova - att titta på kvällens avsnitt av "Ensam mamma söker". För övrigt den bästa serie Sverige bjuder på just nu! Kanske den bästa någonsin förresten, nästefter Skärgårdsdoktorn <3

Slutsat av detta är väl ungefär att dagen har varit rätt så väl genomförd! Och alltså att min toplista på bra grejer idag innefattar tacopaj, bra au pair möte, SM-guld Gnaget, LHC-vinst, fotbollsträning samt Ensam mamma söker :D



(Haha, vem fan orkade ens läsa hela skiten?!)