Dålig nåt så in i

Idag, min vänner, har Cilli haft den värsta baksmällan som hon någonsin kan minnas att hon har haft!

Till råga på allt så skulle jag ju jobba 08.00 - 18.00. Om vi säger så här, jag satt inte i kassan en minut idag, hade verkligen inte gått att försöka sitta där och le och småprata och verka på g. Istället har jag flertalet gånger funnit mig själv sittandes sovande på golvet inne på toaletten. Typiskt skönt, tydligen.

Jag säger bara FYFAAAAN! Jag som verkligen hade lovat mig själv att  inte alls dricka mycket och att inte alls komma hem så sent. "Lycka till" till mig som visst drack öl, cider, vitt vin, rött vin, champagne, mintu och och blabla. Drack nog fan allt när jag tänker efter. Och sömn ska vi ju inte tala om. En ynka jävla halvtimma har jag sovit! Startade dessutom den här dagen med att vakna en halvtimma innan jag skulle börja, drar en "dagen-efter-spya", löper till jobbet som ett lik och får där hela förmiddagen tänka på vad jag säger, då jag känner att orden lätt har en tendens till att blandas ihop och bytas ut, he he.

Nej, en sak vet jag med säkerhet! Aldrig, verkligen ALDRIG, ska jag supa dagen innan jag börjar jobba klockan åtta! Den här dagen kan ha varit den värsta i mitt liv. Nu ska jag rååååådäcka!

<3


 

"You bring out the best of me"

Hörs då

Igår var det som bekant lördag, och då är det ju standard med utgång. Gick in med inställningen att bli dyng, vilket jag tror att jag uppfyllde med tanke på att jag inte minns typ ett skit efter klockan 10. Ber om ursäkt till alla som jag kanske var odräglig mot, he he love ya!

Blev hämtad halv tolv inne i stan imorse, sen drog jag och Sanna till Stångebro gatukök <3 Drog med käket hem till Pet där hela dagen spenderades framför tv:n och alltså diverse onyttigheter. Bestämde oss för att äta middag på Kikkobar och sedan gå på bio nu ikväll, en riktig höjdare! Åtminstone maten :D Ice age 3 var sådär, och det blev ju inte direkt bättre av att dom som satt brevid oss i princip hade sex under hela filmen. Seriöst, kan inte folk bete sig eller? Suck! Blev dessutom påmind om att jag är världens mest ensamma människa, kändes också sådär faktiskt :D

Bitter't

Ge mig imorgon vid den här tiden så kaaaaanske jag ser lite ljus i tillvaron, he he he. Ska bjuda på min top 5 "vad-jag-hatar-mest-just-nu-lista" bara för att vara lite mer otaggad :D

1. JOBBA! Det kan vara det mest jävliga jag vet över lag i hela jävla världen!
2. Höra klockjäveln ringa halv sju, när man vill sova till minst 12
3. Min äckliga mobilräkning som alltid ligger på 600 kr
4. Mamma och pappas semesterresa, som gör att det ser ut som ett helvete här och man måste laga mat själv :O (I övrigt är det rätt skönt att de inte är hemma)
5. Min lathet och hela min förslappade livsstil

Så, det är väl ungefär det jag hatar mest just nu. (Förutom andra grejer som egentligen känns jävligare men som jag inte vill skriva här)

Det här var det sista deppiga inlägget för den här månaden, sen ska jag nog försöka bete mig lite! Nu ska jag dricka saft och däcka framför Sex and the City-boxen som jag har fått låna av Sanna :)


B-b-boring

Fan, vad trött jag är på det här nu. Och helvete vad sugen jag är på USA! Jag skiter i det här och tar tag i den biten istället. Här är det ju tveksamt om man kan stanna alltså...

Typisk söndag

Jaha, halv sex kom man visst hem imorse. Tydligen lyckad kväll?

Idag ligger alla familjens medlemmar i varsitt rum, rådäckade. Det görs med andra ord inte många knop på lokegatan idag, inte. Förstår inte, måste varit en hård kväll här hemma igår också. Nu ska jag lägga mig och titta på den andra Harry Potter, ha lagom med ångest över gårdagen och fundera över om detta kommer bli den minst produktiva dagen som skrivits i hela världshistorien.


TJA!


EUW

Jag vet inte hur många som läser gaybloggen.com, men det är iaf Sveriges största gaybloggare. Hur som helst får jag alltid lite panik när jag läser hans inlägg, eftersom han använder sig av ordet "mysig" typ... hela tiden! Jag är en av dessa som har lite problem med just ordet mys. Vadå mys liksom? Åh gud, jag kan inte ens säga det, hela kroppen ryser :O

Här följer några urklipp från hans inlägg de senaste dagarna för att förtydliga vad jag vill komma fram till:
"Senare ikväll ska jag leka inne i stan med Parre också, det ska bli jättemys. Tror vi kanske köper någon mysig dricka."
"Har på mig mina mysiga shorts (har ett par likadana marinblåa också), en rosa t-shirt och mysig tjocktröja över."
"Verkligen sugen på att åka någonstans på en mysig charterresa"

Seriöst,
VAD FAN ÄR EN MYSIG DRICKA?!?! Den jäveln som vet vart jag kan köpa en MYSIG DRICKA kan ju höra av sig till mig, för jag är väldigt nyfiken på att testa den.

Han kan ju verkligen konsten att missbruka det vidrigaste ordet som finns i hela det svenska språket! Lägger fan snart ner hans blogg om han inte börjar bete sig!

Thx bye

Snacka om att saker och ting aldrig blir som man har tänkt sig. Jag hade inte för något i världen kunnat ana att det skulle bli så här för ett år sedan. Det är så äckligt skrämmande hur annorlunda det har blivit. Jag skulle kunna skriva i timtal om hur det känns, men det känns lite overkill. Eller kanske inte overkill, men åtminstone bara inte... okej. Man får helt enkelt acceptera att man är bortglömd numera.

Det sägs ju att hoppet är det sista som överger människan, men nu har fan till och med hoppet övergett mig. Är det då man lika gärna kan lägga sig i en grav och aldrig mer resa sig?


Hemma!

Hultsfred 09 - vilken jävla höjdare! Jag kan bara säga att jag är sjukt nöjd med veckan! Nu återstår att se hur lång tid det tar innan man är helt återställd igen. Men som sagt, det var helt klart värt det!



Snygg_bild89

Hultan it is

Jaha, då var dagen här! Idag bär det alltså av mot Hultsfred och årets festival :D Jag tror att jag har har koll på min packning, och med tanke på hur mycket jag har så måste det fan vara allt (och lite till) Om en och en halv timma anländer Pet med blåa faran hit, sen är festen igång.

Jag har lite ångest över att jag inte kommer att få tag i någon dusch dessa dagar, det är mitt största bekymmer just nu. Just in case tog jag en förjävla lång dusch imorse, till och med så lång att huset blev så varmt och brandvarnaren gick igång :O Hade dessutom inte en aning om hur man stängde av den så jag fick tinitus på kuppen! Well well, det ska jag nog se till att supa bort i typ 6 dagar nu :D (Var logiken i det ligger vet i fan men det rer sig..)

Hej hej hej, nu köööööööööör vi mhm !


Allmäna idrottsklubben AIK, vi är överallt, men det är inte ni ...

OH YES! Idag satte hon (alltså jag själv) sig i en Saab <3 med en förjävla galen förare och ett gäng sköna lirare för att åka till Örebro och kolla på Örebro vs AIK. Matchen var ju inte årets bästa he he men lyckades hur som helst få ett poäng, och mer vet i fan om jag ens tycker att AIK förtjänade. Hur som helst en trevlig tillställning trots lite regn och bara lättöl att få tag i :D

Just nu ligger jag i min säng och jobbar på min packningslista inför Hultan. Det går inte alls bra. Har på en timma skrivit ner vilka 5 par brallor/shorts jag ska ha med mig. Fan, så svårt att veta hur man ska packa när vädret just nu inte ser allt för bra ut. Jag ska hur som helst åka till Ikano imorgon och inhandla ett par stövlar, mat, sminkborttagning och massa bääääääääärk :D Säkert utsen grejer till jag bör införskaffa men det får jag väl komma på imorgon istället.

En annan jävligt intressant fråga är ju varför jag ALLTID ska göra allt i sista minuten?! Seriöst, jag har vetat om att jag skapå Hultan i ett år, men ändå måste jag hetsa runt som svin dagen innan! Jag kan verkligen inte komma på en enda gång i mitt liv som jag faktiskt har varit redo för något och ändå ha en god marginal med tid kvar. När, när, när ska jag skärpa till mig? (Det frågar för övrigt min mamma mig varje dag också, jag har dock inte kommit fram till nåt bra svar ännu) :D


 


HA HA

Ibland får man höra så roliga saker. Som igår i affärN, tex... :D

Son ~ 5: "Pappa, kan jag få en sån här?" (Pekar på en burk bärs)
Pappan: "Nej, det där är för vuxna."
Sonen: "Men jag fick en sån en annan gång ju!"
Pappan: Nej, det tror jag inte. Du fick nog bara smaka lite."
Sonen: "Nej, jag fick en egen!

Dom traskar vidare i affärN...
Sonen: "Pappa, är inte jag vuxen?"
Pappan: "Nej, det är du inte."
Sonen: "Är du vuxen då, pappa?"
Pappan "Ja, jag är vuxen."
Sonen: "Jaha, då får du dricka sprit!"


HA HA :D Bebisar är fan det sjukaste vi har :D

Sadface

Ibland känner jag mig som den mest ensamma människan i hela världen.
Och det känns förjävligt!